Στεγνωτήριο αντλίας θερμότητας Whirlpool: ελεύθερο, 9,0 kg - W6 D94WB EE

W6 D94WB EE | 859991633420 | Δελτίο προϊόντος
    Λευκό Λευκό
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα
9 kg
Επίπεδο θορύβου
62 dB
Ενεργειακή κλάση Εύρος: Α+++ - D
Σχεδιασμός

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά, που ενισχύουν τα αποτελέσματα του στεγνώματος, παρέχουν εξαιρετική φροντίδα στα ενδύματά σας και σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 6ΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ

Ο αισθητήρας 6th Sense ανιχνεύει αυτόματα την ποσότητα των ρούχων και ορίζει το σωστό χρόνο κύκλου, εξασφαλίζοντας το επιθυμητό επίπεδο στεγνώματος, με βελτιστοποίηση χρόνου και ενέργειας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ 3DRY

Η μοναδική τεχνολογία 6th SENSE 3Dry εξασφαλίζει τον έξυπνο έλεγχο του στεγνώματος ενώ η τεχνολογία 3DRY παρέχει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας μέσα στο τύμπανο χάρη στις πολλαπλές ροές θερμού αέρα. Για ομοιόμορφα στεγνά αποτελέσματα και σε ογκώδη αντικείμενα.

FreshCare+

Κρατήστε τα ρούχα σας φρέσκα μέχρι και 6 ώρες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου. Το πρωτοποριακό σύστημα FreshCare + φροντίζει για τα ενδύματά σας μέσα στο στεγνωτήριο χάρη στον ευφυή έλεγχο της θερμοκρασίας και την απαλή περιστροφή που διατηρεί τα ρούχα φρέσκα και αποτρέπει τις κακές οσμές. Η επιλογή FreshCare + αφήνει πραγματικά πιο φρέσκα ρούχα και ηρεμία - ακόμη και ώρες μετά το τέλος του κύκλου. Επίσης, αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των κύριων πηγών κακής οσμής (μέσα στο στεγνωτήριο) έως και 6 ώρες μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος. Δεν είναι συμβατό με προγράμματα για ευαίσθητα ρούχα και με επιπλέον στέγνωμα και ντουλάπα.

ΕCOMONITOR

Eco-friendly.Το σύστημα Eco Monitor σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας και παρέχει συμβουλές που σας βοηθούν να προγραμματίσετε το στεγνωτήριο σας για βέλτιστη χρήση..

Inverter Motor

Ένας κινητήρας υψηλής ενεργειακής απόδοσης που λειτουργεί με μεταβλητή ταχύτητα, επιτρέποντας πιο προηγμένες επιδόσεις και επομένως ιδιαίτερη φροντίδα για τις ίνες.

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Χρησιμοποιώντας μια αντλία θερμότητας αντί για ένα συμβατικό θερμαντικό στοιχείο, μπορείτε να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα στεγνώματος σε χαμηλότερες θερμοκρασίες: 40°C κατά μέσο όρο, αντί για 60°C.

Autocleaning condenserfilter

Δεν χάνετε πλέον χρόνο για τον καθαρισμό του φίλτρου συμπυκνωτή με το σύστημα αυτό καθαρισμού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ - ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας. Η λειτουργία Ειδικών προγραμμάτων σάς επιτρέπει να επιλέγετε και να αποθηκεύετε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ

Για τη δική σας ευκολία. Αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool περιλαμβάνει μια λειτουργία Ρυθμιζόμενου επιπέδου στεγνώματος, για πρόσθετη ευκολία.

Adjustable Dryness Temperature

Σχεδιασμένο για τις δικές σας ανάγκες. Αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool περιλαμβάνει μια λειτουργία Ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας στεγνώματος, ώστε να ρυθμίζετε τη συσκευή ανάλογα με οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσει που μπορεί να έχετε.

ΑΠΑΛΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Απαλή φροντίδα των ρούχων με χαμηλή θερμοκρασία στεγνώματος.

Γρήγορο στέγνωμα

Γρήγορα αποτελέσματα. Η επιλογή Rapid Dry παρέχει τα ιδανικά αποτελέσματα στεγνώματος που σας αξίζουν, σε λιγότερο χρόνο.

ANTI-CREASE

Η επιλογή Anti-crease προσθέτει μια λειτουργία κατά του τσαλακώματος στο τέλος του κύκλου με την τακτική περιστροφή των ενδυμάτων, μειώνοντας τη δημιουργία τσαλακώματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Πολύ ευρύχωρο - τα ρούχα σας έχουν όλο το χώρο που χρειάζονται. Και με το πρόγραμμα Big Items, ακόμη και τα μεγαλύτερα φορτία θα είναι απολύτως στεγνά

ΚΥΚΛΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ

Φροντίδα για τα ευαίσθητα. Το πρόγραμμα Ευαίσθητων διασφαλίζει στέγνωμα με τέλεια αποτελέσματα, αλλά παράλληλα και φροντίδα για τα περισσότερα ευαίσθητα υφάσματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΖΙΝ

Ιδανικό για τζην. Το πρόγραμμα για τζην έχει σχεδιαστεί ειδικά για το αποτελεσματικό και απαλό στέγνωμα ακόμα και των πιο χοντρών τζην.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδανικό για αθλητικά. Το πρόγραμμα αθλητικών έχει σχεδιαστεί ειδικά για το στέγνωμα ευαίσθητων ή μεικτών αθλητικών ενδυμάτων, παρέχοντας πάντοτε ιδανικά αποτελέσματα.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Ιδανική διαχείριση χρόνου. Η λειτουργία χρονοκαθυστέρησης σάς επιτρέπει να ορίσετε την έναρξη του κύκλου στεγνώματος για την ώρα που σας βολεύει περισσότερο.

SOFTMOVE

Πρωτοποριακή τεχνολογία στεγνώματος. Η τεχνολογία Wave Motion περιλαμβάνει ένα ειδικό, ασύμμετρο μοτίβο κίνησης εντός του κάδου, διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή των ρούχων, για στέγνωμα με άριστο αποτέλεσμα.

Μάλλινα

Πρόγραμμα απαλού στεγνώματος για μάλλινα ρούχα

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα του κάδου του στεγνωτηρίου, μετρούμενη σε κιλά.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 9 KG

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Με εξαιρετική χωρητικότητα κάδου 9 kg, αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool παρέχει όλο τον χώρο που χρειάζεστε για την μπουγάδα σας.

Επίπεδο θορύβου

Η στάθμη θορύβου του στεγνωτηρίου, μετρούμενη σε ντεσιμπέλ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΘΟΡΥΒΟ

Απολαύστε τη σιωπή. Αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ιδανικά αποτελέσματα, λειτουργώντας παράλληλα με πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε περισσότερη ησυχία.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση του στεγνωτηρίου. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+++

Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Χάρη στην ενεργειακή του κλάση A+++ αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool σάς παρέχει ιδανικά αποτελέσματα αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Σχεδιασμός

Ιδιαίτερα αισθητικά στοιχεία, όπως εικονογραφήσεις φιλικές προς τον χρήστη, εύχρηστα εργονομικά στοιχεία ελέγχου και άλλα ελκυστικά στοιχεία του σχεδιασμού.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ PREMIUM

Χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του, αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μια εντυπωσιακή προσθήκη στο σπίτι σας.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εύκολος έλεγχος. Αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool διαθέτει σύγχρονα και εύχρηστα χειριστήρια, παρέχοντας έτσι ομαλή, ξέγνοιαστη εμπειρία χρήστη.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΑΔΟΥ PREMIUM

Ο ανώτερης ποιότητας κάδος αυτού του στεγνωτηρίου διαθέτει ειδικό εσωτερικό σχεδιασμό και αναδευτήρες, που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα στεγνώματος και ιδανική φροντίδα για όλα τα υφάσματα.

ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Πολυτελής σχεδιασμός. Χάρη στο μοναδικό, διαφανή σχεδιασμό του, αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μια εντυπωσιακή προσθήκη στο σπίτι σας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτό το ελεύθερο στεγνωτήριο Whirlpool διαθέτει: εξαιρετική χωρητικότητα κάδου 9 κιλών, για να μην σας λείπει ποτέ χώρος. Αποκλειστική τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ που παρακολουθεί συνεχώς την υγρασία εντός του κάδου, προστατεύοντας τα ρούχα σας και παρέχοντας άριστα αποτελέσματα στεγνώματος. Κομψό σχεδιασμό με πόρτα που διαθέτει πλέγμα. Τεχνολογία αντλίας θερμότητας που επαναθερμαίνει αποτελεσματικά τον αέρα στο εσωτερικό της συσκευής, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. Τεχνολογία φροντίδας 3Dry Air Care με ροή αέρα 3D AirFlow και SoftMove που διασφαλίζει απαλή δράση στεγνώματος, με πολλαπλούς πίδακες ατμού και στρώματα αέρα που στεγνώνουν αλλά και προστατεύουν τα ρούχα.

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
849
Πλάτος του προϊόντος
597
Βάθος του προϊόντος
656
Μικτό Βάρος (kg)
52

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Τύπος κατασκευής
Ελεύθερο
Loading type
Front loader
Χωρητικότητα βαμβακερών (kg) - NEW (2010/30/EC)
9
Drum volume (l)
120
Main colour of product
Λευκό
Color of Door
Μαύρη Οθόνη
Καθαρό Βάρος (kg)
50.5
Type of Display
LCD
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
150
Ρυθμιζόμενα πόδια
Ναι - όλα
Ένδειξη τέλους στεγνώματος
Ναι
Ένδειξη γεμάτου δοχείου
Ναι
Ανάποδη κίνηση κάδου
Ναι
Condensation Efficiency
A
Κωδικός EAN
8003437623721

Εκτέλεση

Κλάση ενεργειακής απόδοσης. Εύρος: Α+++ - D
A+++
Weighted annual energy consumption, electric dryer - NEW (2010/30/EC)
194
Επίπεδο θορύβου (dB(A) re 1 pW)
62
Ηλεκτρική σύνδεση (W)
700
Ρεύμα (A)
10
Πρόγραμμα για Βαμβακερά 60° πλήρους φόρτωσης
210

Προγράμματα

Μεταγενέστερη έναρξη
Πολλαπλή επιλογή
Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία στεγνώματος
Ναι
Adjustable dryness levels
Ναι
Anti-crease function
Ναι
Σεντόνια και Πετσέτες
Ναι
Σεντόνια
Ναι
Big Items/Duvet
Ναι
Buzzer
Ναι
Χρώματα
Ναι
Χνουδωτά Παιχνίδια
Ναι
Delicates
Ναι
Πουπουλένια Μπουφάν
Ναι
Drying Time Option
Ναι
Πρόγραμμα Εύκολου Σιδερώματος
Ναι
Gentle
Ναι
Jeans
Ναι
Key lock
Ναι
Εσώρουχα
Ναι
Χαλιά
Ναι
Μικροΐνες
Ναι
Mix programs
Ναι
ON-OFF button
Ναι
Refresh
Ναι
Πουκάμισα
Ναι
Standard cotton programme
Ναι
Start/Pause
Ναι
Synthetics
Ναι

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Φύλλο προϊόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ενεργειακό Ταμπελάκι

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Χαρακτηριστικων Προιόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Καθημερινός οδηγός

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ασφάλεια Υγιεινής & Περιβάλλοντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ