Εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool - WH SP70 T262 P

WH SP70 T262 P | 859991661030
    Γκρι Γκρι
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα
394 l
Καθαρισμός και συντήρηση
Ενεργειακή κλάση Εύρος: Α - G
Σχεδιασμός

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων και σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Σχεδιασμός για τη δική σας ασφάλεια. Η λειτουργία Συναγερμού θερμοκρασίας σάς προειδοποιεί αν υπάρξει αύξηση θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ψυγείου, βοηθώντας σας να αποφύγετε πιθανή αλλοίωση των τροφίμων.

ΤΑΧΕΙΑ ΨΥΞΗ

Ταχεία ψύξη. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου μειώνεται αμέσως μόλις τοποθετηθούν νωπά τρόφιμα. Ενσωματωμένοι αισθητήρες ρυθμίζουν αυτόματα τη θερμοκρασία ψύξης, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φρεσκάδα που διαρκεί.

Total NoFrost

Never defrost again. No ice drops in the fridge.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Άψογη απόδοση. Αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool διαθέτει ένα σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου που εξασφαλίζει τη σωστή ρύθμιση των παραμέτρων ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξασφαλίζει ιδανικό έλεγχο της απόδοσης και της θερμοκρασίας.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Τέλειος φωτισμός. Τα ενεργειακά αποδοτικά φώτα LED διασκορπίζουν το φως ομοιόμορφα στο εσωτερικό του θαλάμου του ψυγείου, διευκολύνοντάς σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ΤΑΧΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Ταχεία κατάψυξη. Η λειτουργία Fast Freeze ρυθμίζει τη θερμοκρασία του καταψύκτη 10 βαθμούς πιο χαμηλά από τη χαμηλότερη ρύθμιση, ώστε το φρέσκο τρόφιμο να καταψύχεται γρηγορότερα και να διατηρεί τη θρεπτική του αξία.

FREEZE CONTROL

Ξέγνοιαστη απόψυξη. Αυτός ο καταψύκτης Whirlpool διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία FreezeControl, που προστατεύει αποτελεσματικά τη γεύση και την υφή, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ρεύματος του καταψύκτη κατά 50%.

ΡΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΨΥΓΕΙΟΥ

Ομαλή κίνηση. Αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool περιλαμβάνει ένα συρτάρι που κινείται επάνω σε ράγες, εξασφαλίζοντας απαλή, ομαλή και εύκολη κίνηση.

Τεχνολογία 6ης αίσθησης

Η τεχνολογία 6TH SENSE παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου/καταψύκτη σας και την προσαρμόζει αυτόματα όταν απαιτείται.

50% επιπλέον χώρος

Ο νέος εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα* στην κατηγορία του, που φτάνει τα 394LT καθαρή χωρητικότητα χάρη στο επιπλέον πλάτος 15cm για 50%** περισσότερο χώρο αποθήκευσης. *Με βάση το σύνολο της καθαρής χωρητικότητας που δηλώθηκε από τους ανταγωνιστές κατασκευαστές λαμβάνοντας υπόψη το τμήμα καταψύκτη με ενσωματωμένο κάτω μέρος χωρίς πάγο και αναφέρεται σε όλα τα μοντέλα με συνολική καθαρή χωρητικότητα 394 LT που πωλούνται με τα εμπορικά σήματα Whirlpool Corporation: Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht, KitchenAid. **σε σύγκριση με τον τυπικό ψυγείο Whirlpool BI 55cm No Frost

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα του ψυγειοκαταψύκτη, μετρούμενη σε λίτρα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΩΡΟΥ

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός αυτού του ψυγειοκαταψύκτη Whirlpool παρέχει όλο τον χώρο και την ευελιξία που χρειάζεστε για την άνετη και εύκολη αποθήκευση τροφίμων και ποτών.

ΘΗΚΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ

Ασφαλής αποθήκευση. Αυτός ο καταψύκτης Whirlpool παρέχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για τα μπουκάλια σας, με το ειδικό ράφι μπουκαλιών που διαθέτει.

ΜΙΚΡΟ ΡΑΦΙ

Ασφαλής αποθήκευση για μικρά αντικείμενα. Αυτό το ψυγείο Whirlpool περιλαμβάνει ένα ειδικό ράφι μικρών αντικειμένων, για να αποθηκεύετε με ασφάλεια μικρά αντικείμενα και να αποτρέπεται η ανάμειξη οσμών και γεύσεων.

ΡΑΦΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

Ειδική φροντίδα για τα γαλακτοκομικά. Αυτό το ψυγείο Whirlpool περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο, ειδικό ράφι γαλακτοκομικών, ώστε να εμποδίζεται η ανάμειξη γεύσεων και οσμών.

Χωρητικότητα 380 - 430 l

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Αυτός ο συνδυασμός ψυγείου-καταψύκτη Whirlpool έχει σχεδιαστεί για να παρέχει όλο τον χώρο που χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε άνετα τα τρόφιμα και τα ποτά σας.

Καθαρισμός και συντήρηση

Η παρουσία αυτόματων ή ημιαυτόματων επιλογών για την αποτροπή ή τη μείωση του σχηματισμού πάγου και συνεπώς τη μείωση της προσπάθειας που απαιτείται για τον καθαρισμό.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool διαθέτει έναν ανεμιστήρα που παρέχει ομαλή και ομοιόμορφη ροή αέρα στον θάλαμο της συσκευής, για ενισχυμένο εξαερισμό.

NOFROST

Δεν απαιτείται απόψυξη. Η τεχνολογία NoFrost μειώνει την υγρασία στο εσωτερικό του καταψύκτη, εμποδίζοντας τη συσσώρευση πάγου.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση του ψυγειοκαταψύκτη. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Ξέγνοιαστες διακοπές. Η λειτουργία Διακοπών σάς επιτρέπει να θέσετε τον ψυγειοκαταψύκτη σε κατάσταση αναμονής για όσο διάστημα λείπετε σε διακοπές.

Ενεργειακή κλάση D

Βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.
Με την ενεργειακή κλάση D, αυτή η Whirlpool συσκευή θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε εξαιρετικές επιδόσεις και βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.

Σχεδιασμός

Ιδιαίτερα αισθητικά στοιχεία, όπως χειριστήρια φιλικά προς τον χρήστη, εύχρηστα εργονομικά στοιχεία ελέγχου και άλλα ελκυστικά στοιχεία σχεδιασμού.

Metal Multi flow

A premium interior look.
A design and elegant aluminium multi flow to make the fridge precious even inside.

ΓΥΑΛΙΝΑ ΡΑΦΙΑ

Πάθος για ομορφιά στην κάθε λεπτομέρεια. Αυτό το ψυγείο Whirlpool περιλαμβάνει γυάλινα ράφια, σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα, και να σας παρέχουν την πιο ικανοποιητική εμπειρία χρήστη.

EVEREST

Το ψυγείο Everest παρέχει μοναδικό χώρο αποθήκευσης.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΟΡΤΑ

Για τη δική σας ευκολία. Αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool διαθέτει αναστρέψιμη πόρτα, που μπορεί να ανοίξει από τα αριστερά ή από τα δεξιά, για τη δική σας ευκολία.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτός ο εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool διαθέτει: μια συσκευή με μεγάλο ύψος που θα καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Γυάλινα ράφια, που παρέχουν ανθεκτικότητα αλλά και κομψότητα. Έναν ανεμιστήρα που παρέχει ομαλή και ομοιόμορφη ροή αέρα στον θάλαμο της συσκευής, για ενισχυμένο εξαερισμό. Αισθητήρες 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ, που ελαττώνουν αυτόματα τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής όταν τοποθετούνται νέα τρόφιμα, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας. Βολικό ράφι μπουκαλιών, για την ασφαλή αποθήκευση φιαλών.

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Τύπος κατασκευής
Εντοιχιζόμενο
Product group
Συνδυασμός ψυγείου/καταψύκτη
Άθροισμα όγκων διαμερισμάτων κατάψυξης
99
Ψυκτική ικανότητα (διαμέρισμα 4 αστέρων)
10
Συνολικός όγκος προϊόντος
394
Άθροισμα όγκων διαμερισμάτων ψύξης
295
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Διαδικασία απόψυξης της συντήρησης
Αυτόματο
Διαδικασία απόψυξης της κατάψυξης
Αυτόματο
Αριθμός συρταριών κατάψυξης
3
Σύστημα No frost
Ψυγείο και κατάψυξη
Ζώνες Θερμοκρασίας
2
Αριθμός ρυθμιζόμενων ραφιών στης συντήρησης
2
Αριθμός ραφιών στην συντήρησ
6
Προειδοποιητικό σήμα / Δυσλειτουργία
Ακουστικό
Main colour of product
Γκρι
Κωδικός EAN
8003437052170
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
245
Σύστημα εγκατάστασης καλύμματος πόρτας
Τοποθετημένο σε ολίσθηση

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
1935
Πλάτος του προϊόντος
690
Βάθος του προϊόντος
551
Μικτή χωρητικότητα καταψύξης (l)
99
Μεικτή χωρητικότητα ψυγείου (l)
295
Διάσταση βάθους
560
Ελάχιστηδιάσταση Ύψους
1940
Ελάχιστηδιάσταση πλάτους
710

Εκτέλεση

Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης
D
Μέση ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε κιλοβατώρες ετησίως (kWh/a)
205
Κατηγορία
4
Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (h)
9
Σύνδεση (W)
140
Ρεύμα (A)
16
Διακόπτης γρήγορης ψύξης
Ναι
Λειτουργία ταχείας κατάψυξης
Ναι
Εκπομπές αερόφερτου ακουστικού θορύβου
32

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Οδηγίες Χρήσης

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Οδηγίες Εγκατάστασης

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Πληροφοριών Προϊόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Χαρακτηριστικων NEL

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Χρήση και Συντήρηση

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Καθημερινός οδηγός

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ασφάλεια Υγιεινής & Περιβάλλοντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ