Εντοιχιζόμενος φούρνος μικροκυμάτων Whirlpool - W11I MW161

W11I MW161 | 859991539470
Λειτουργίες μαγειρέματος
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Υγιεινό μαγείρεμα
Χωρητικότητα
40 l
Σχεδιασμός

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Λειτουργίες μαγειρέματος

Ο αριθμός των διαθέσιμων λειτουργιών μαγειρέματος.

ΤΡΑΓΑΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Ασυναγώνιστες τραγανές νοστιμιές. Η λειτουργία Crisp και το ειδικό ταψί αυτού του φούρνου μικροκυμάτων Whirlpool σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε την πιο τραγανή πίτσα, πίτα ή τάρτα κάθε στιγμή.

ΑΤΜΟΣ

Υγιεινά γεύματα στον ατμό, ανά πάσα στιγμή. Η τεχνολογία ατμού παρέχει το πιο υγιεινό, νόστιμο μαγείρεμα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

JETDEFROST

Γρήγορο ξεπάγωμα. Χρησιμοποιήστε το μοναδικό σύστημα JetDefrost 3D για να ξεπαγώσετε τρόφιμα αποτελεσματικά και εύκολα στον φούρνο μικροκυμάτων.

FORCEDAIR

Αιχμαλωτίστε τη γεύση. Χάρη στην τεχνολογία Forced Air, γίνεται κυκλοφορία προθερμασμένου αέρα στο εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων, χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό σύστημα κυκλοφορίας. Το αποτέλεσμα είναι φαγητά γεμάτα χυμούς, που δεν στεγνώνουν.

DoughRising

Perfect yeast preperation for bread and dough with DoughRising Function. A special program to keep the Maxi Chef’s internal temperature stable at 30°: ideal for dough to rise.

BREADDEFROST

Φρέσκο ψωμί, κάθε στιγμή. Με τη ρύθμιση Απόψυξης Ψωμιού που διαθέτει ο φούρνος σας, το ψωμί μεταμορφώνεται από κατεψυγμένο σε ολόφρεσκο με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Γρηγορότερο ζέσταμα. Απολαύστε αναθερμασμένα γεύματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, με τη λειτουργία αναθέρμανσης.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Διατήρηση θερμότητας για χρονική άνεση. Η λειτουργία Διατήρησης θερμότητας σε αυτόν τον φούρνο μικροκυμάτων Whirlpool εξασφαλίζει ότι το φαγητό θα παραμείνει ζεστό έως και για 4 ώρες, χωρίς παράλληλα να το αφήνει να στεγνώσει, ώστε να απολαύσετε το γεύμα σας όποτε θέλετε.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά, τα οποία σας διευκολύνουν να προετοιμάσετε υπέροχα πιάτα και να μειώσετε τον χρόνο μαγειρέματος, ενώ σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

6thSenseLive App

"Η έξυπνη βοήθεια από την εφαρμογή 6thSense Live παρέχει στους καταναλωτές οδηγίες βήμα προς βήμα, μετατρέποντας συνταγές ρουτίνας σε μικροκυματικά αριστουργήματα. Μαθαίνει τις προτιμήσεις των χρηστών και στη συνέχεια προτείνει συνταγές και χρήσιμες συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι κάθε πιάτο μαγειρεύεται στην τελειότητα. "

JET START

Εξαιρετική ταχύτητα αναθέρμανσης. Η λειτουργία JetStart ενισχύει τη θερμότητα στο εσωτερικό του φούρνου στο μέγιστο για 30 δευτερόλεπτα, επιτυγχάνοντας την ιδανική θερμοκρασία για την αναθέρμανση φαγητού με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως ζωμούς ή ροφήματα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 6ΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ

Μαγείρεμα με εμπιστοσύνη. Χάρη στην τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ, ο φούρνος μικροκυμάτων ρυθμίζει αυτόματα τον χρόνο, τη θερμοκρασία και τα επίπεδα ενέργειας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

MySmart Display

"Το MySmartDisplay είναι μια διαισθητική, αθόρυβη και εύκολη στην ανάγνωση διεπαφή που συνδέει τους καταναλωτές με τον φούρνο μικροκυμάτων W11 με απλό τρόπο.Η πλήρης έγχρωμη οθόνη αφής 4,5" (852 x 480 pixels) με έξι χωρητικές αισθητήρες αφής και WiFi επιτρέπει στους μάγειρες να ελέγχουν εύκολα τις συνταγές μικροκυμάτων και του προγράμματος, ενώ είναι η απίστευτα υψηλή ευκρίνεια παρέχεται από μια οθόνη TFT με τεχνολογία smartphone με εξαιρετικό βίντεο και πολυφωνικό ήχο. "

Softclosing Hinges

Η νέα γενιά μεντεσέδων αποτρέπει τυχόν θορυβώδη χτύπημα, οπότε με μία μόνο ήπια επαφή οι πόρτες κλείνουν αθόρυβα και σιωπηλά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D

Τέλειο μαγείρεμα. Το επαναστατικό σύστημα τεχνολογίας 3D διασφαλίζει την ομοιόμορφη κυκλοφορία της θερμότητας μέσω ενός πλήρως τρισδιάστατου συστήματος κατανομής θερμότητας, ώστε πάντα να απολαμβάνετε ομοιόμορφα ψημένο φαγητό, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια. Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων Whirlpool διαθέτει σύστημα ασφάλειας παιδιών, που δεν επιτρέπει στα βρέφη και τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν κατά λάθος τη συσκευή.

Υγιεινό μαγείρεμα

Επιλογές ή προγράμματα για μαγείρεμα φαγητών στον ατμό.

ΤΡΑΓΑΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Ασυναγώνιστες τραγανές νοστιμιές. Η λειτουργία Crisp και το ειδικό ταψί αυτού του φούρνου μικροκυμάτων Whirlpool σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε την πιο τραγανή πίτσα, πίτα ή τάρτα κάθε στιγμή.

ΑΤΜΟΣ

Υγιεινά γεύματα στον ατμό, ανά πάσα στιγμή. Η τεχνολογία ατμού παρέχει το πιο υγιεινό, νόστιμο μαγείρεμα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Steam&Boil

Αξιοποιώντας τη φυσική δύναμη του ατμού, αυτό το βολικό πρόγραμμα διατηρεί τις γεύσεις και τα θρεπτικά συστατικά σφραγισμένα μέσα στον ατμό ή βράζει το φαγητό σε ένα σύνολο ειδικών αξεσουάρ για ευκολότερη προετοιμασία και ταχύτερα, γευστικά αποτελέσματα.

Crispfry

Να μαγειρεύει νόστιμα πιάτα με τηγανητή υφή και γεύση, αλλά με λίγο ή καθόλου λάδι, ώστε να είναι ακόμη πιο υγιεινό από ένα τηγάνι.

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα του φούρνου μικροκυμάτων, μετρούμενη σε λίτρα.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 40 ΛΙΤΡΩΝ

Περισσότερος χώρος για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αυτός ο δίσκος μικροκυμάτων Whirlpool προσφέρει εξαιρετική χωρητικότητα 40 λίτρων, εξασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα σας λείψει ο χώρος για την εξερεύνηση νέων συνταγών.

Σχεδιασμός

Ιδιαίτερα αισθητικά στοιχεία, όπως χειριστήρια φιλικά προς τον χρήστη, εύχρηστα εργονομικά στοιχεία ελέγχου και άλλα ελκυστικά στοιχεία.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτός ο εντοιχιζόμενος φούρνος μικροκυμάτων Whirlpool διαθέτει: εξαιρετικό μέγεθος θαλάμου. Λειτουργία συνδυασμού, που παρέχει στο μαγείρεμα την ευελιξία ενός παραδοσιακού φούρνου. Αποκλειστική τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ, που ρυθμίζει αυτόματα τον χρόνο, τη θερμοκρασία και την κατανάλωση ενέργειας, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Λειτουργία Crisp, για ασυναγώνιστες, τραγανές τάρτες, πίτσες και πίτες. Λειτουργία Jet Defrost για εξαιρετικά γρήγορη και ομοιόμορφη απόψυξη.

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
455
Πλάτος του προϊόντος
595
Βάθος του προϊόντος
560
Ελάχιστη διάσταση πλάτους
550
Μέγιστη διάσταση Ύψους
455
Ελάχιστηδιάσταση Ύψους
450
Μέγιστη διάσταση πλάτους
568
Ελάχιστηδιάσταση πλάτους
556

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα (l)
40
Άνοιγμα πόρτας
Πόρτα που ανοίγει προς τα κάτω
Door opening mode
Πόρτα που ανοίγει προς τα κάτω με λαβή.
Main colour of product
Σκούρο γκρι
Type of Display
TFT
Child lock
Ναι
Plate cover
Ναι
Grill grid
Ναι
Baking tray
Ναι (μαύρο)
Τύπος grill
Αντίσταση
Κωδικός EAN
8003437395918
Ρολόι
Ναι
Ηλεκτρική σύνδεση (W)
2800
Τύπος κατασκευής
Εντοιχιζόμενο
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
135
Χρονοδιακόπτη
Ναι
Περιστρεφόμενος δίσκος
Ναι
Διάμετρος περιστρεφόμενο δίσκου (mm)
400

Εκτέλεση

Τύπος φούρνος μικροκυμάτων
Συνδυασμός Μικροκύματα-Grill
Μέγιστη ισχύς μικροκυμάτων (W)
900
Ισχύς γκριλ (W)
1600
Ρεύμα (A)
16
Πρόσθετες μέθοδος μαγειρέματος με ανεμιστήρα
Ναι
Προσθήκη μέθοδος μαγειρέματος με Grill
Ναι

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Φύλλο Χαρακτηριστικων Προιόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Χρήση και Συντήρηση

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Καθημερινός οδηγός

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ασφάλεια Υγιεινής & Περιβάλλοντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ