Υαλοκεραμική μονάδα επαγωγικών εστιών Whirlpool - WL B5860 AL

WL B5860 AL | 859991572080 | Δελτίο προϊόντος
    Μαύρο Μαύρο
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Λειτουργίες μαγειρέματος
Σχεδιασμός
Ενεργειακή κλάση

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία, εξελιγμένα χειριστήρια και ειδικά χαρακτηριστικά, που σας διευκολύνουν να προετοιμάσετε υπέροχα πιάτα και να μειώσετε τον χρόνο καθαρισμού, ενώ σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

Πλήκτρα άμεσης πρόσβασης

Ένα νέο χειριστήριο με ειδικά πλήκτρα αφής για κάθε ζώνη μαγειρέματος. Κάθε πλήκτρο ελέγχου βρίσκετε στην αντίστοιχη θέση στην επιφάνεια μαγειρέματος ώστε να είναι πιο εύχρηστο.

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γρηγορότερο, ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα. Η επαγωγική τεχνολογία θερμαίνει το σκεύος και όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση ενέργειας κατά 10% και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα.

FLEXICOOK

Ευελιξία και απόδοση. Η τεχνολογία FlexiCook παρέχει ευέλικτο χώρο μαγειρέματος για σκεύη κάθε μεγέθους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Με τη λειτουργία Διαχείρισης Ενέργειας, ρυθμίζετε το επίπεδο ισχύος της μονάδας εστιών, για να αποφύγετε τον κίνδυνο υπερφόρτωσης της οικιακής παροχής ρεύματος.

BOOSTER

Απολαύστε αστραπιαίο χρόνο έναρξης βρασμού με τη ζώνη μαγειρέματος ταχύτητας.

BOOSTER 3 KW

Απολαύστε ιδανικά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Αυτή η μονάδα εστιών Whirlpool διαθέτει μια εστία ταχείας θέρμανσης 3 Kw για γρηγορότερη, αποτελεσματική θέρμανση.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Διαισθητικός σχεδιασμός. Τα εμπρόσθια χειριστήρια Άμεσης πρόσβασης παρέχουν εκπληκτικό, διαισθητικό έλεγχο για όλες τις λειτουργίες της μονάδας εστιών.

Λειτουργίες μαγειρέματος

Η διαθεσιμότητα ειδικών λειτουργιών μαγειρέματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΠΕΝ-ΜΑΡΙ

Τέλειο μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία. Η λειτουργία Μπεν-μαρί σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παρέχοντας έτσι μια ιδανική λύση για το λιώσιμο σοκολάτας ή βουτύρου, καθώς και για το μαγείρεμα ελαφριών, ευαίσθητων σαλτσών.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Θερμά γεύματα ανά πάσα στιγμή. Η χαμηλής ισχύος λειτουργία Διατήρησης θερμότητας δεν αφήνει το φαγητό να κρυώσει ώσπου να ετοιμαστεί το υπόλοιπο γεύμα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΙΓΑΝΟΥ ΒΡΑΣΜΟΥ

Σιγανός βρασμός με ανώτερα αποτελέσματα. Η λειτουργία Σιγανού βρασμού σάς δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε άριστα αποτελέσματα σε συνταγές με σιγανό βράσιμο, ενώ δεν αφήνει το φαγητό να σκληρύνει.

Σχεδιασμός

Ιδιαίτερα αισθητικά στοιχεία, όπως γραφικά φιλικά προς τον χρήστη, εύχρηστα εργονομικά στοιχεία ελέγχου και άλλα ελκυστικά στοιχεία σχεδιασμού.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Πλήρης έλεγχος στο μαγείρεμα. ​Τα κουμπιά ελέγχου​ είναι κατάλληλα τοποθετημένα ​​στην μπροστινή πλευρά της εστία σας, ​εξασφαλίζοντας ​τέλεια​ εμπειρία μαγειρέματος.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση της μονάδας εστιών. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γρηγορότερο, ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα. Η επαγωγική τεχνολογία θερμαίνει το σκεύος και όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση ενέργειας κατά 10% και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

4 επαγωγικούς δακτυλίους. τεχνολογία ζωνών FlexiCook, που σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλές εστίες σε μια ενιαία ζώνη μαγειρέματος, για μεγαλύτερα σκεύη. Αυτή η υαλοκεραμική μονάδα επαγωγικών εστιών Whirlpool διαθέτει: Μια κομψή τεχνολογία, που θερμαίνει το σκεύος, όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση της ενέργειας και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα. Ηλεκτρική τροφοδοσία.

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
54
Πλάτος του προϊόντος
598
Βάθος του προϊόντος
518
Διάσταση βάθους
480
Μέγιστη διάσταση πλάτους
562
Ελάχιστηδιάσταση πλάτους
560

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρική είσοδος
Ηλεκτρική
Αριθμός ηλεκτρικών ζωνών μαγειρέματος
4
Αριθμός ζωνών επαγωγικών
4
Χρονοδιακόπτη
Ναι
Τοποθεσία του πίνακα ελέγχου
Εμπρόσθιας φόρτωσης
Κωδικός EAN
8003437238130
Τύπος κατασκευής
Εντοιχιζόμενο
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
120
Ρεύμα (A)
31,3
Ισχύς λυχνίας
Ναι
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας
Separate
Κύριος διακόπτη on / off
Ναι

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Οδηγίες Χρήσης

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο προϊόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Χαρακτηριστικων Προιόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ