Κλιματιστικό Whirlpool - SPIW324A2WF

SPIW324A2WF | 859991583440
    Λευκό Λευκό
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα
24000 BTU
Σχεδιασμός
Καθαρισμός και συντήρηση

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Καινοτόμα τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να απολαύσεις την ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι.

6TH SENSE Ζώνη άνεσης

6th SENSE ζώνη άνεσης, Η καλύτερη εμπειρία άνεσης είναι εγγυημένη. Χάρη στους εσωτερικούε και τους εξωτερικούς αισθητήρες, η συσκευή διανέμει γρήγορΑ τη σωστή θερμοκρασία, υγρασία και την ταχύτητα του ανεμιστήρα που χρειάζεται για να σας παρέχει το ιδανικό επίπεδο άνεσης στο χώρο σας.

Αθόρυβη Λειτουργία

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΘΟΡΥΒΟ Αυτή η επιλογή επιτρέπει στο προϊόν να λειτουργεί σε χαμηλά επίπεδα θορύβου για να έχετε ένα ήσυχοget και άνετο περιβάλλον δωματίου.

Αναστρέψιμο

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ, Η έξυπνη επιλογή για το χειμώνα. Απολαύστε δροσερό αέρα κατά τη διάρκεια του ζεστού καλοκαιριού, καθώς και ζεστή θερμοκρασία το χειμώνα χάρη στη λειτουργία θέρμανσης του κλιματιστικού σας.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΌ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ! Ανοίξτε το WIFI στο smart phone σας και συνδεθείτε με το κλιματιστικό Whirlpool μέσω του τηλεχειρισμού, ενεργοποιώντας βασικές λειτουργίες.

Voice Control

Control your air conditioner in the most intuitive way with Google Assistant. You can switch on the appliance, set the swing and change the temperature with just your voice.

Λειτουργία Jet

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ JET Πτώση της θερμοκρασίας κατά 5 ° C σε μόλις 10 λεπτά

Νέα Νυχτερινή Λειτουργία

4 AGES νυχτερινή λειτουργία, η καλύτερη εμπειρία ύπνου είναι εγγυημένη. Χάρη στα 4 ειδικά νυχτερινά προγράμματα θερμοκρασίας και υγρασίας, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, για μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Around U

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AROUND U Χάρη σε ένα αισθητήρα θερμοκρασίας μέσα στο τηλεχειριστήριο, η ιδανική θερμοκρασία για εσάς θα ρυθμιστεί γύρω σας, για να σας κάνει να νιώθετε άνετα.

4D Xpert

4D XPERT ΡΕΥΜΑ ΑΕΡΟΣ: Χάρη στους πλαϊνούς αεραγωγούς, η ειδική διαμόρφωση της εσωτερικής μονάδας μπορεί να παρέχει πιο ομοιόμορφη κυκλοφορία του αέρα.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή αξιολόγηση του κλιματιστικού. Όσο υψηλότερη είναι η αξιολόγηση, τόσο υψηλότερη είναι και η ενεργειακή κλάση του προϊόντος.

Ενεργειακή κλάση ψύξης A++

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ A++ Εξαιρετική απόδοση ενέργειας στη ψύξη. Με την A++ ενεργειακή αξιολόγηση, η συσκευή Whirlpool σας επιτρέπει να απολαύσετε μαζί ιδανική απόδοση και ενεργειακή κατανάλωση.

Λειτουργία Eco Energy

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Εξοικονομίστε μέχρι 41% ενέργεια συγκριτικά με την κανονική λειτουργία.

Νέο αέριο R32

R32 ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΕΡΙΟ Με το νέο R32 αέριο, η επίπτωση στην υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πολύ λιγότερη και η συσκευή έχει ελάχιστες εκπομπές CO2. Μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις!

Χωρητικότητα

Η δυνατότητα ψύξης του κλιματιστικού, υπολογισμένη σε BTU.

24000 BTU

24000 BTU δυνατότητα ψύξης, συνίσταται για πολύ μεγάλα δωμάτια.

Σχεδιασμός

Μοναδικά στοιχεία αισθητικής, όπως εύχρηστη επιφάνεια χρήσης, διαισθητικα εργονομικά συστήματα ελέγχου, και άλλα ελκυστικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

Σχεδιασμός

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ένας κομψός αλλά διακριτικός σχεδιασμός, ικανός να προσαρμοστεί σε όλες τις οικιακές επιπλώσεις.

Πάνελ Χειρισμού

ΚΡΥΦΟ LED ΠΑΝΕΛ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Το πάνελ χειρισμού είναι ορατό μόνο εάν η συσκευή είναι σε λειτουργία.

Τηλεχειρισμός

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Εύχρηστος τηλεχειρισμός για την ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών, και επωφελειθείτε έτσι το καλύτερο δυνατό από το κλιματιστικό σας.

Καθαρισμός και συντήρηση

Τα φίλτρα του κλιματιστικού είναι απαραίτητα για να κρατήσουν τη σκόνη έξω από το σπίτι και παρέχουν καθαρό, δροσερό αέρα.

HEPA Φίλτρο Αέρα

Το φίλτρο HEPA μπορεί να αφαιρέσει μέχρι το 99.9% των σωματιδίων μεγαλύτερα των 0.3 χιλ., που είναι το μέγεθος των περισσότερων αλλεργιογόνων σωματιδίων.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτό το ελεύθερο κλιματιστικό Whirlpool διαθέτει: λευκό χρώμα. Εξαιρετική ενεργειακή κλάση A++, για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Λειτουργία 6ης Αίσθησης, ο αισθητήρας θερμοκρασίας εκτιμά αυτόματα τη θερμοκρασία του δωματίου και επιλέγει τον ιδανικό συνδυασμό λειτουργιών για να δημιουργήσει την πιο άνετη ατμόσφαιρα. Λειτουργία Jet, πρωτοποριακή λειτουργία που καθιστά δυνατό να μειωθεί η θερμοκρασία κατά 5C μόλις σε 10 λεπτά. Αντλία θερμότητας Inverter.

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Βασικό χρώμα προϊόντος
Λευκό
Τύπος προϊόντος
Inverter
Τύπος συστήματος
REVERSIBLE
Φίλτρο Hepa
HEPA + Silver Ion
Ψυκτικό Υγρό
R32
Καθαρό Βάρος (kg)
61
Τύπος User Interface
LED Hidden
Λειτουργία Αφύγρανσης
Ναι
Ψυκτική Απόδοση BTU
24000
Συνδεσιμότητα
Ναι
Κωδικός EAN
8003437602511

Εκτέλεση

Ενεργειακή Κλάση (Ψυκτική Απόδοση)
A++
Frequency (Hz)
50
Voltage (V)
220-240
Ψυκτική Απόδοση (W)
8000
Θερμική Απόδοση (W)
3400
Εύρος λειτουργίας εξωτερικής θερμοκρασίας (Ψύξη)
-15°C - 43°C
Εύρος λειτουργίας εξωτερικής θερμοκρασίας (Θέρμανση)
-15°C - 24°C
Στάθμη θορύβου - Υψηλή ταχύτητα
48
Στάθμη θορύβου - Χαμηλή ταχύτητα
39
Στάθμη θορύβου - Μεσαία ταχύτητα
43
Στάθμη θορύβου - Αθόρυβο
22
Στάθμη θορύβου ODU
56

Διαστάσεις

Ύψος εσωτερικής μονάδας (cm)
315
Πλάτος εσωτερικής μονάδας (cm)
1174
Βάθος εσωτερικής μονάδας (cm)
232
Ύψος εξωτερικής μονάδας (cm)
667
Πλάτος εξωτερικής μονάδας (cm)
860
Βάθος εξωτερικής μονάδας (cm)
310
Ύψος (cm)
315
Πλάτος (cm)
1174
Βάθος (cm)
232

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Οδηγίες Χρήσης

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ενεργειακό Ταμπελάκι

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ