Ελεύθερος όρθιος καταψύκτης Whirlpool: χρώμα inox - UW8 F2C XBI N 2

UW8 F2C XBI N 2 | 859991608460
    Optic Inox Optic Inox
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα
Καθαρισμός και συντήρηση
Ενεργειακή κλάση Εύρος: Α - G
Σχεδιασμός

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά, που συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων και σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

ΣΥΣΤΗΜΑ NOFROST

Δεν απαιτείται απόψυξη. Η τεχνολογία Total NoFrost μειώνει την υγρασία στο εσωτερικό του καταψύκτη, εμποδίζοντας τη συσσώρευση πάγου.

Freeze Control

Κατάψυξη χωρίς σκέψη. Αυτός ο καταψύκτης Whilrpool διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία FreezeControl, που προστατεύει αποτελεσματικά τη γεύση και την υφή του φαγητού σας και μειώνει τα εγκαύματα κατάψυξης έως και 50%.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 6ΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ

Η τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του καταψύκτη και ενισχύει την ψύξη αυτόματα μόνο όταν απαιτείται. Οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον.

FASTFREEZE

Ταχεία κατάψυξη. Η λειτουργία Fast Freeze ρυθμίζει τη θερμοκρασία του καταψύκτη 10 βαθμούς πιο χαμηλά από τη χαμηλότερη ρύθμιση, ώστε το φρέσκο τρόφιμο να καταψύχεται γρηγορότερα και να διατηρεί τη θρεπτική του αξία.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Εύκολος έλεγχος. Αυτός ο καταψύκτης Whirlpool περιλαμβάνει ένα εύχρηστο χειριστήριο, σχεδιασμένο να σας παρέχει την πιο απλή, πιο ικανοποιητική εμπειρία χρήστη που είχατε ποτέ.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ / ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διακοπή ρεύματος; Κανένα πρόβλημα. Ο Συναγερμός Διακοπής παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου. Ένα κόκκινο φως που αναβοσβήνει θα σας ενημερώσει όταν η θερμοκρασία φθάσει τους -8°.

ECONIGHT

Μείωση στο ενεργειακό κόστος. Η λειτουργία EcoNight βελτιστοποιεί την απόδοση και μειώνει το ενεργειακό κόστος εκτελώντας κύκλους απόψυξης τη νύκτα, όταν τα τιμολόγια ρεύματος είναι χαμηλότερα.

ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΗ

Πάγος και κρύο νερό, όποτε τα χρειαστείτε. Έχετε πάνω από 100 παγάκια με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στην ενσωματωμένη παγομηχανή. Επίσης, μπορεί να αφαιρεθεί, για να φέρετε τον πάγο κατευθείαν στο τραπέζι.

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα του καταψύκτη, μετρούμενη σε λίτρα.

Καθαρισμός και συντήρηση

Η παρουσία αυτόματων ή ημιαυτόματων επιλογών για την αποτροπή ή τη μείωση του σχηματισμού πάγου και τη μείωση της προσπάθειας που απαιτείται για τον καθαρισμό.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση του καταψύκτη. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ταχεία ανάκτηση θερμοκρασίας εξασφαλίζει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία των τροφίμων.

Ενεργειακή απόδοση Ε

Μεγάλη ενεργειακή απόδοση. Με την ενεργειακή του βαθμολογία E, αυτός ο καταψύκτης Whirlpool θα σας επιτρέψει να απολαύσετε εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Σχεδιασμός

Ιδιαίτερα αισθητικά στοιχεία, όπως χειριστήρια φιλικά προς τον χρήστη, εύχρηστα εργονομικά στοιχεία ελέγχου και άλλα ελκυστικά στοιχεία σχεδιασμού.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ 5

Ιδανική διαχείριση χώρου. Αυτός ο καταψύκτης Whirlpool περιλαμβάνει πέντε πρακτικά συρτάρια, που θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τακτοποιημένα τα κατεψυγμένα τρόφιμα που περιέχονται σε πακέτα, κουτιά και σακούλες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Τέλειος φωτισμός. Αυτός ο καταψύκτης Whirlpool περιλαμβάνει ένα εσωτερικό φως που εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα, για να βρίσκετε πάντοτε αυτό που ψάχνετε.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΟΡΤΑ

Αναστρεφόμενοι μεντεσέδες πόρτας για πρόσθετη ευελιξία και προσαρμογή στη διάταξη της κουζίνας σας - επιλέγετε αν η πόρτα θα ανοίγει προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.

ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΥΡΤΑΡΙΑ

Τα διαφανή συρτάρια σάς επιτρέπουν να δείτε ποια τρόφιμα περιέχουν χωρίς να χρειάζεται να τα ανοίξετε.

XLENT FIT

Χάρη στον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, το σύστημα υποδοχών σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε μια ελεύθερη συσκευή σε μια κουζίνα με εντοιχιζόμενη διάταξη. Ανοίξτε ελεύθερα τις πόρτες και τα συρτάρια της συσκευής σας, χωρίς να σας περιορίζουν άλλες συσκευές ή τοίχοι.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτός ο ελεύθερος όρθιος ψηλός καταψύκτης Whirlpool διαθέτει: χρώμα Inox. Τεχνολογία No Frost, κατά της συσσώρευσης πάγου, που μειώνει την υγρασία στο εσωτερικό του καταψύκτη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τη συσσώρευση πάγου. Τεχνολογία FastFreezing, που καταψύχει το φαγητό γρηγορότερα, για να προστατεύσει τη γεύση, την υφή και τις θρεπτικές του ιδιότητες. Μια συσκευή με μεγάλο ύψος που θα καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Τύπος κατασκευής
Ελεύθερο
Product category
Όρθιος καταψύκτης
Άθροισμα όγκων διαμερισμάτων κατάψυξης
263
Ψυκτική ικανότητα (διαμέρισμα 4 αστέρων)
26
Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία
Ναι
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Αριθμός συρταριών / καλαθιών
5
Αριθμός flaps
2
Ρυθμιζόμενα πόδια
Ναι - μόνο μπροστά
Main colour of product
Optic Inox
Κωδικός EAN
8003437614637
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
245
INTERIOR_LIGHT
Ναι
Προειδοποιητικό σήμα / Δυσλειτουργία
Οπτικοακουστικό
Σύστημα εγκατάστασης καλύμματος πόρτας
Τοποθετημένο σταθερά

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
1875
Πλάτος του προϊόντος
595
Βάθος του προϊόντος
630

Εκτέλεση

Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης
Ε
Μέση ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε κιλοβατώρες ετησίως (kWh/a)
242
Star Rating
4
Διατήρηση θερμοκρασίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
24
Εκπομπές αερόφερτου ακουστικού θορύβου
41
Σύνδεση (W)
150
Ρεύμα (A)
1
ρυθμιζόμενα πόδια
no Frost
Λειτουργία ταχείας κατάψυξης
Ναι
Σύστημα No frost
Κατάψυξη

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Οδηγίες Χρήσης

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Πίνακας Προγραμμάτων

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Πληροφοριών Προϊόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Χαρακτηριστικων NEL

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Καθημερινός οδηγός

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ασφάλεια Υγιεινής & Περιβάλλοντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ