Επιτοίχιος απορροφητήρας κουζίνας Whirlpool - WHVS 93F LT BSS/1

WHVS 93F LT BSS/1 | 859991652070 | Δελτίο προϊόντος
    Μαύρο Μαύρο
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Ρυθμός εξαγωγής
640 m³/h
Επίπεδο θορύβου
67 dB
Σχεδιασμός
Ενεργειακή κλάση Εύρος: Α+++ - D

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία, ειδικά χαρακτηριστικά και χειριστήρια φιλικά προς τον χρήστη, που απλοποιούν τη χρήση του απορροφητήρα σας.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Αυξημένη ενέργεια και αποδοτικότητα κόστους. Το σύστημα φωτισμού LED διαρκεί 10 φορές περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες και χρησιμοποιεί 90% λιγότερη ενέργεια.

ZenMode

Providing the ideal balance between performance and silence, Whirlpool’s ZenMode ensures the hood is powerful enough to keep the air fresh and clean while making the kitchen a quieter, more enjoyable place for cooking and socialising.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εύκολος έλεγχος. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει ένα εύχρηστο χειριστήριο, σχεδιασμένο να σας παρέχει την πιο απλή, πιο ικανοποιητική εμπειρία χρήστη που είχατε ποτέ.

ΜΟΤΕΡ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Αποδοτικότητα πάνω απ’ όλα. Το μοτέρ αυτού του απορροφητήρα Whirlpool έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει ιδανικό φιλτράρισμα του αέρα, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα.

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

Απολαύστε καθαρό αέρα στην κουζίνα σας, κάθε στιγμή. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει ένα φίλτρο καθαρισμού αέρα άνθρακα, που προστατεύει αποτελεσματικά την κουζίνα σας από τις οσμές και τα λίπη.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool μπορεί να λειτουργήσει είτε σε λειτουργία Απαγωγής είτε σε λειτουργία Ανακύκλωσης (απαιτείται φίλτρο), ώστε να σχεδιάσετε την κουζίνα σας με απόλυτη ελευθερία.

ΔΙΕΠΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΗΣ

Εύχρηστα χειριστήρια. Τα στυλάτα χειριστήρια χρήστη με λειτουργία αφής παρέχουν απλή, άμεση πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις και λειτουργίες του απορροφητήρα.

Ρυθμός εξαγωγής

Ο ρυθμός εξαγωγής αναθυμιάσεων μέσω του απορροφητήρα, μετρούμενος σε κυβικά μέτρα ανά ώρα.

3 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Ευέλικτη απόδοση. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool παρέχει 3 επιλογές ταχύτητας, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού εξαγωγής.

Επίπεδο θορύβου

Η στάθμη θορύβου του απορροφητήρα, μετρούμενη σε ντεσιμπέλ.

Σχεδιασμός

Μια σειρά απορροφητήρων με διάφορες διαμορφώσεις, μεγέθη και σχήματα, καθένα από τα οποία παρέχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αισθητικής και σχεδιασμού.

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Επιτοίχια εγκατάσταση. Η εγκατάσταση αυτού του επιτοίχιου απορροφητήρα Whirlpool είναι πανεύκολη.

ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιασμένος να καταπλήσσει. Μοντέρνος, κομψός και όμορφος, αυτός ο γυάλινος απορροφητήρας έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη στο σπίτι σας.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Μέγιστη απορρόφηση οσμών. Χάρη στην τεχνολογία περιμετρικής αναρρόφησης, οι ατμοί από το μαγείρεμα απορροφώνται κατά μήκος των εξωτερικών άκρων του απορροφητήρα και όχι μέσω του φίλτρου λιπών στο κέντρο του, κρατώντας την κουζίνα σας χωρίς οσμές. Τα φίλτρα δεν είναι εμφανή, μειώνουν τα επίπεδα θορύβου και εμποδίζουν τα λίπη να φθάσουν στην επιφάνεια του απορροφητήρα.

2 ΦΩΤΑ

Τέλειος φωτισμός. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool διαθέτει δύο ενσωματωμένα φώτα, που παρέχουν ιδανικο φωτισμό, για να μπορείτε πάντα να βλέπετε τι μαγειρεύεται.

Λειτουργίες Μαγειρέματος

Χάρη στις λειτουργίες μαγειρέματος μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ευρείς επιλογές του απορροφητήρα σας με ένα άγγιγμα, εξασφαλίοζοντας τέλεια απόδοση, όποια και αν είναι η συνταγή του γεύματος.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση του απορροφητήρα. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ιδανική απόδοση, εξαιρετική οικονομία. Οι απορροφητήρες Whirlpool έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό κόστος.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Β

Ενεργειακά αποδοτική.
Αυτή η συσκευή είναι Ενεργειακής κλάσης B.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτός ο επιτοίχιος απορροφητήρας κουζίνας Whirlpool διαθέτει: μαύρο χρώμα. Φίλτρα λίπους από αλουμίνιο, που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Φώτα LED για ιδανικό φωτισμό. Έναν εξαιρετικό ανεμιστήρα εξαγωγής αέρα, που διασφαλίζει περιβάλλον με καθαρό αέρα, χωρίς τσίκνα. Συσκευή με πλάτος μεταξύ 60 cm και 90 cm.

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
1475
Πλάτος του προϊόντος
895
Βάθος του προϊόντος
365

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Structure Type
Κάθετο
Type of manual control devices
Χειριστήριο αφής
Washable filter
Ναι
Τύπος λαμπτήρων που χρησιμοποιούνται
LED
Αριθμός λυχνιών
2
Αριθμός ταχυτήτων
3
Κωδικός EAN
8003437636684
Ηλεκτρική σύνδεση (W)
255
Τύπος κατασκευής
Εντοιχιζόμενο
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
150
Υλικό φίλτρου
Πλενόμενο αλουμινίου
Είδος φωτισμού
On/Off

Εκτέλεση

Κλάση ενεργειακής απόδοσης. Εύρος: Α+++ - D
B
Κατηγορία ρευστοδυναμικής απόδοσης (2010/30/ΕΚ)
B
Κατηγορία απόδοσης κατακράτησης λίπους (2010/30/ΕΚ)
Ε
Κατηγορία απόδοσης φωτισμού (2010/30/ΕΚ)
A
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας
75.9
Επίπεδο θορύβου (dB(A) re 1 pW)
67
Μέγιστη θέση με απορροφητικότητα (m3/h)
770
Μέγιστη θέση ανακύκλωσης αέρα(m3/h)
450
Ρεύμα (A)
1,1
Συνολική ισχύς των λαμπτήρων (W)
5
Απορροφητική ικανότητα (m3/h)
640
Μέγιστη θέση ανακύκλωσης αέρα(m3/h)
430
Μη ανακύκλωση αέρα
Ναι
Ηχητική ισχύς στη μέγ. ταχύτητα (2010/30/ΕΚ)
67

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Φύλλο προϊόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ενεργειακό Ταμπελάκι

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Χαρακτηριστικων Προιόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ