Επιτοίχιος απορροφητήρας κουζίνας Whirlpool - WHBS 62F LT K/1

WHBS 62F LT K/1 | 859991652050 | Δελτίο προϊόντος
    Μαύρο Μαύρο
Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά
Ρυθμός εξαγωγής
390 m³/h
Επίπεδο θορύβου
60 dB
Σχεδιασμός
Ενεργειακή κλάση Εύρος: Α+++ - D

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μία σύγκριση μεταξύ των προϊόντων Whirlpoolπου διατίθονται στην αγορά.

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία, ειδικά χαρακτηριστικά και χειριστήρια φιλικά προς τον χρήστη, που απλοποιούν τη χρήση του απορροφητήρα σας.

Strip LED Light

Illuminates the cooktop surface at best without any waste of energy.

CookSense

CookSense intuitively selects the right extraction rate for any style of cooking.

ZenMode

Providing the ideal balance between performance and silence, Whirlpool’s ZenMode ensures the hood is powerful enough to keep the air fresh and clean while making the kitchen a quieter, more enjoyable place for cooking and socialising.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εύκολος έλεγχος. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει ένα εύχρηστο χειριστήριο, σχεδιασμένο να σας παρέχει την πιο απλή, πιο ικανοποιητική εμπειρία χρήστη που είχατε ποτέ.

ΜΟΤΕΡ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Αποδοτικότητα πάνω απ’ όλα. Το μοτέρ αυτού του απορροφητήρα Whirlpool έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει ιδανικό φιλτράρισμα του αέρα, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 6ΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ

Εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Η αποκλειστική τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ επιτρέπει στον απορροφητήρα να προσαρμόζει δυναμικά την κατανάλωση ενέργειας, με βάση το φαγητό που μαγειρεύετε.

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

Απολαύστε καθαρό αέρα στην κουζίνα σας, κάθε στιγμή. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει ένα φίλτρο καθαρισμού αέρα άνθρακα, που προστατεύει αποτελεσματικά την κουζίνα σας από τις οσμές και τα λίπη.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool μπορεί να λειτουργήσει είτε σε λειτουργία Απαγωγής είτε σε λειτουργία Ανακύκλωσης (απαιτείται φίλτρο), ώστε να σχεδιάσετε την κουζίνα σας με απόλυτη ελευθερία.

ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΠΩΝ

Μαγείρεμα χωρίς οσμές. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool διαθέτει ένα αποτελεσματικό φίλτρο λιπών, που προστατεύει τις επιφάνειες της κουζίνας και εξασφαλίζει ευχάριστο μαγείρεμα χωρίς οσμές.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Τέλειος συγχρονισμός. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει έναν εύχρηστο χρονοδιακόπτη, για πρόσθετη ευκολία.

ΔΙΕΠΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΗΣ

Εύχρηστα χειριστήρια. Τα στυλάτα χειριστήρια χρήστη με λειτουργία αφής παρέχουν απλή, άμεση πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις και λειτουργίες του απορροφητήρα.

ΦΩΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ιδανικός φωτισμός. Οι πρωτοποριακοί νέοι απορροφητήρες της Whirlpool είναι εξοπλισμένοι με εξελιγμένα συστήματα φωτισμού LED που φωτίζουν διακριτικά τον χώρο με έναν συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων, παρέχοντας φωτισμό ενεργειακά αποδοτικό, με όμορφη αισθητική.

Ρυθμός εξαγωγής

Ο ρυθμός εξαγωγής αναθυμιάσεων μέσω του απορροφητήρα, μετρούμενος σε κυβικά μέτρα ανά ώρα.

BOOSTER

Μαγείρεμα χωρίς οσμές. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool διαθέτει ένα ενισχυτικό εξαγωγής, που εξασφαλίζει ιδανικό φιλτράρισμα του αέρα και αναρρόφηση των οσμών και των λιπών.

Επίπεδο θορύβου

Η στάθμη θορύβου του απορροφητήρα, μετρούμενη σε ντεσιμπέλ.

SUPER SILENT

Αθόρυβη αποτελεσματικότητα. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool έχει σχεδιαστεί ώστε κατά τη λειτουργία του να παράγει χαμηλά επίπεδα θορύβου, για να απολαμβάνετε περισσότερη ησυχία.

Σχεδιασμός

Μια σειρά απορροφητήρων με διάφορες διαμορφώσεις, μεγέθη και σχήματα, καθένα από τα οποία παρέχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αισθητικής και σχεδιασμού.

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Επιτοίχια εγκατάσταση. Η εγκατάσταση αυτού του επιτοίχιου απορροφητήρα Whirlpool είναι πανεύκολη.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Μέγιστη απορρόφηση οσμών. Χάρη στην τεχνολογία περιμετρικής αναρρόφησης, οι ατμοί από το μαγείρεμα απορροφώνται κατά μήκος των εξωτερικών άκρων του απορροφητήρα και όχι μέσω του φίλτρου λιπών στο κέντρο του, κρατώντας την κουζίνα σας χωρίς οσμές. Τα φίλτρα δεν είναι εμφανή, μειώνουν τα επίπεδα θορύβου και εμποδίζουν τα λίπη να φθάσουν στην επιφάνεια του απορροφητήρα.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση του απορροφητήρα. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ιδανική απόδοση, εξαιρετική οικονομία. Οι απορροφητήρες Whirlpool έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό κόστος.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α

Ενεργειακά αποδοτική.
Χάρη στην ενεργειακή της κλάση A, αυτή η συσκευή Whirlpool σάς παρέχει ιδανική απόδοση αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτός ο επιτοίχιος απορροφητήρας κουζίνας Whirlpool διαθέτει: μαύρο χρώμα. Φίλτρα λίπους από αλουμίνιο, που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Έναν εξαιρετικό ανεμιστήρα εξαγωγής αέρα, που διασφαλίζει περιβάλλον με καθαρό αέρα, χωρίς τσίκνα. Συσκευή με πλάτος κάτω από 60 cm. Αποκλειστική τεχνολογία αισθητήρα 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ που προσαρμόζει δυναμικά την κατανάλωση ενέργειας, ανάλογα με το φαγητό που μαγειρεύετε.

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
1140
Πλάτος του προϊόντος
598
Βάθος του προϊόντος
455

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Structure Type
T-Box
Type of manual control devices
Χειριστήριο αφής
Washable filter
Ναι
Τύπος λαμπτήρων που χρησιμοποιούνται
Strip LED
Αριθμός λυχνιών
1
Αριθμός ταχυτήτων
7
Κωδικός EAN
8003437636660
Ηλεκτρική σύνδεση (W)
277
Τύπος κατασκευής
Εντοιχιζόμενο
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
150
Επένδυση απορροφητήρα
Μη Διαθέσιμο
Υλικό φίλτρου
Πλενόμενο αλουμινίου
Είδος φωτισμού
On/Off
Z_BOOST
Ναι

Εκτέλεση

Κλάση ενεργειακής απόδοσης. Εύρος: Α+++ - D
A
Κατηγορία ρευστοδυναμικής απόδοσης (2010/30/ΕΚ)
A
Κατηγορία απόδοσης κατακράτησης λίπους (2010/30/ΕΚ)
D
Κατηγορία απόδοσης φωτισμού (2010/30/ΕΚ)
A
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας
53.2
Επίπεδο θορύβου (dB(A) re 1 pW)
60
Μέγιστη θέση με απορροφητικότητα (m3/h)
730
Μέγιστη θέση ανακύκλωσης αέρα(m3/h)
365
Ρεύμα (A)
1,2
Συνολική ισχύς των λαμπτήρων (W)
7
Απορροφητική ικανότητα (m3/h)
390
Μέγιστη θέση ανακύκλωσης αέρα(m3/h)
330
Ηχητική ισχύς στη μέγ. ταχύτητα (2010/30/ΕΚ)
60

Εγχειριδια Χρησησ

Τα εγχειρίδια χρήσης Whirlpool περιλαμβάνονται στο προϊόν σας κατά την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ εγχειρίδιο σας εδώ.

Φύλλο προϊόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ενεργειακό Ταμπελάκι

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Φύλλο Χαρακτηριστικων Προιόντος

Ελληνικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Εγγυηση

Η νέα σας συσκευή Whirlpool συνοδεύεται από 24μηνη εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύησή σας ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην οικία σας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός των πρώτων 24 μηνών, η Whirlpool θα καλύψει όλο το κόστος επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των εργατικών και των ανταλλακτικών.

Παρακαλείσθε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης ώστε να μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ της εγγύησης, καθώς και να δηλώσετε το προϊόν σας. κατεβάσετε

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ