1. Ανοίγουμε τη ζύμη σφολιάτας και τη χωρίζουμε σε 6 μεγάλα τρίγωνα.
2. Τοποθετούμε λίγο κιμά στο πλατύ μέρος του κάθε κομματιού, τυλίγουμε με κατεύθυνση προς το στενό μέρος και ενώνουμε τα άκρα.
3. Αλείφουμε το πάνω μέρος με κρόκο αυγού ή λίγο γάλα.
4. Τοποθετούμε τους μεζέδες στο πιάτο crisp® αφού το καλύψουμε με λαδόχαρτο και ψήνουμε για 9-10 λεπτά στη λειτουργία crisp®. Ο κιμάς μπορεί να αντικατασταθεί για παράδειγμα με λουκάνικο, ρικότα, σπανάκι, αυγά και μείγμα τυριού, ελαιόλαδο ή πάστα αγκινάρας.