1. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα καλυμμένο ταψί, κατάλληλο για φούρνους μικροκυμάτων, στα 350 W για 1 ½ έως 2 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατεύουμε προσεκτικά, μέχρι να προκύψει ομοιόμορφο μείγμα.
2. Κόβουμε 3 κύκλους από ένα φύλλο λαδόχαρτο, με την ίδια διάμετρο όπως η πλάκα crisp®.
3. Μοιράζουμε το μείγμα σε 3 ίσες μερίδες και φτιάχνουμε 6 μπάλες ανά μερίδα. Τοποθετούμε το λαδόχαρτο στην πλάκα crisp® και μοιράζουμε τις 6 μπάλες πάνω του. Ψήνουμε για 3-4 λεπτά στη λειτουργία crisp®, μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα.
4. Αφαιρούμε το χαρτί με τα μπισκότα από την πλάκα crisp® και αφήνουμε να κρυώσουν σε μια επίπεδη επιφάνεια.
5. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τη δεύτερη και την τρίτη φουρνιά μπισκότα με τον ίδιο τρόπο, αλλά μειώνουμε το χρόνο ψησίματος κατά 1 λεπτό.