• Αρχική
  • Νέο εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων Μaxispace
Νέο εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων MaxiSpace

Νέο εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων MaxiSpace

Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο* 3ο επίπεδο φόρτωσης με ενσωματωμένους εκτοξευτήρες νερού.

*Με βάση τον όγκο πωλήσεων μεταξύ των 5 κορυφαίων εταιρειών από τον Ιούνιο του 2023.

Ανακάλυψε το Space Clean: το μεγαλύτερο 3ο επίπεδο φόρτωσης*

Τέλεια σχεδιασμένο για να φορτώνει τα πάντα χωρίς κόπο - από ψηλά ποτήρια μέχρι μεγάλα μπολ και κατσαρόλες - και να ελευθερώνει χώρο για επιπλέον αντικείμενα.

*Με βάση τον όγκο πωλήσεων μεταξύ των 5 κορυφαίων εταιρειών από τον Ιούνιο του 2023.
Video
Video
3ο επίπεδο φόρτωσης με ενσωματωμένους εκτοξευτήρες νερού

3ο επίπεδο φόρτωσης με ενσωματωμένους εκτοξευτήρες νερού

Το SpaceClean είναι το πρώτο* 3ο επίπεδο φόρτωσης με ενσωματωμένους εκτοξευτήρες νερού στην αγορά. Είναι σχεδιασμένο να φτάνει σε όλα τα σημεία των πιάτων σας και να εξασφαλίζει τέλειο καθάρισμα.
*Ο ισχυρισμός αναφέρεται σε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων πιάτων με 3η σχάρα με ενσωματωμένους πίδακες νερού που πωλούνται κάτω από τις μάρκες : Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston. Αγορά: EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική). Μάιος 2023.
Περισσότερος χώρος στο θάλαμο του MaxiSpace

Περισσότερος χώρος στο θάλαμο του MaxiSpace

Αυτός ο θάλαμος προσφέρει +10%* ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟ: ξεχάστε τα πιάτα στο νεροχύτη, ανεξάρτητα από την περίσταση ή πόσα αντικείμενα πρέπει να πλύνετε.
*Σύγκριση μεταξύ μοντέλων πλυντηρίων πιάτων Whirlpool με στάνταρ εσωτερικό θάλαμο και μοντέλων πλυντηρίων πιάτων Whirlpool με MaxiSpace θάλαμο. Ο επιπλέον χώρος αναφέρεται στην αυξημένη συνολική επιφάνεια φόρτωσης μεταξύ των τριών επιπέδων φόρτωσης.
Video 2
Video 2

Αυτόματο πρόγραμμα με τεχνολογία 6th Sense

Εξοικονομήστε έως και 40%* σε νερό και ενέργεια με τα αυτόματα προγράμματά μας χάρη στην τεχνολογία 6TH SENSE. Ανιχνεύει το μέγεθος του φορτίου και το επίπεδο του εδάφους για να προσαρμόσει έξυπνα τις ρυθμίσεις του κύκλου και του προγράμματος.

*Δοκιμασμένο εσωτερικά συγκρίνοντας τη λιγότερο εντατική και την πιο εντατική εκτέλεση των κύκλων. Τα αποτελέσματα εξοικονόμησης αναφέρονται στο πρόγραμμα AutoMixed. Διαφορετικό επίπεδο εξοικονόμησης επιτεύχθηκε στους άλλους κύκλους.
Ανακαλύψτε την τεχνολογία PowerClean Pro

Ανακαλύψτε την τεχνολογία PowerClean Pro

+60%* πιο ισχυροί εκτοξευτήρες νερού που βρίσκονται στο κάτω ράφι: απολαύστε τέλεια καθαρά πιάτα χωρίς πρόπλυση, ακόμη και με καμένο φαγητό.
Το PowerClean Pro παρέχει επίσης +30%** επιπλέον χώρο στο κάτω ράφι.
*Το ποσοστό υπολογίστηκε έναντι της ισχύος του νερού στον κύκλο χωρίς ενεργοποιημένη επιλογή.
**Το ποσοστό υπολογίστηκε σε σχέση με τον χώρο φόρτωσης σε μοντέλα της ίδιας σειράς Whirlpool χωρίς την επιλογή PowerClean.
Στεγνώστε τα πιάτα σας με την τεχνολογία NaturalDry

Στεγνώστε τα πιάτα σας με την τεχνολογία NaturalDry

Έως 99%* απόδοση στεγνώματος, έως 40%** εξοικονόμηση ενέργειας: αυτό το ειδικό σύστημα ανοίγει αυτόματα την πόρτα στο τέλος του κύκλου για να στεγνώσει τα πιάτα φυσικά.
*Με βάση τη μέση απόδοση στεγνώματος του εντοιχιζόμενου πλυντηρίου πιάτων Whirlpool με 3 σχάρες και του NaturalDry σε συνδυασμένο φορτίο, συμπεριλαμβανομένων πλαστικών, γυαλιού, ανοξείδωτα και πορσελάνης σε σύγκριση με το εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων Whirlpool με 3 σχάρες χωρίς NaturalDry. Τα αποτελέσματα της απόδοσης στεγνώματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και το φορτίο του πλυντηρίου πιάτων.
**Υπολογιζόμενο ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας έναντι απενεργοποιημένης επιλογής NaturalDry για το πρόγραμμα Eco.
Σχεδιασμένο για όλες τις κουζίνες

Σχεδιασμένο για όλες τις κουζίνες

Το σύστημα εύκολης εγκατάστασης εξασφαλίζει εξαιρετικά ευέλικτη ρύθμιση ύψους. Mέγιστο ύψος προιόντος 84cm και ελάχιστο 0cm. Το νέο πλυντήριο πιάτων είναι εξοπλισμένο με συρόμενους μεντεσέδες που επιτρέπουν τη στήριξη πάνελ διαφορετικών υλικών με βάρος από 3 kg έως 10 kg και πάχος από 16 mm έως 25 mm.
Άλλα χαρακτηριστικά

Νέο σύστημα σχάρας

Μια νέα σχεδίαση του κάτω μέρους του εσωτερικού του θαλάμου, της εσωτερικής πόρτας και των τροχών της κάτω σχάρας για να εξασφαλίσει πιο ομαλή κίνηση της σχάρας και εύκολη χρήση ακόμα και όταν το φορτίο περιλαμβάνει βαριά πιάτα και τηγάνια.

Ο χρήστης απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή κίνηση για να επιλέξετε τον κύκλο της επιλογής σας και να απεικονίσετε λεπτομερείς πληροφορίες για λειτουργίες και προγράμματα στην οθόνη.

Αθόρυβη Επιλογή

Μια συγκεκριμένη επιλογή που μειώνει το επίπεδο θορύβου έως και 3dBA* ενώ επιτυγχάνει τέλεια απόδοση πλύσης και στεγνώματος.
Δοκιμασμένο εσωτερικά συγκρίνοντας το επίπεδο θορύβου του κύκλου με και χωρίς ενεργοποιημένη την Αθόρυβη επιλογή. Η μείωση θορύβου κυμαίνεται από 1dBA έως 3dBA ανάλογα με τον επιλεγμένο κύκλο.