• Αρχική
  • Νέο ελεύθερο πλυντήριο πιάτων Μaxispace
Νέο ελεύθερο  πλυντήριο πιάτων MaxiSpace

Νέο ελεύθερο πλυντήριο πιάτων MaxiSpace

Περισσότερο γέμισμα, λιγότερη σκέψη !

Επιπλέον χώρος και ευελιξία

Δεν μένει τίποτα στο νεροχύτη χάρη στον +10% επιπλέον χώρο* για να φιλοξενήσει ακόμα μεγαλύτερα αντικείμενα.
Επιπλέον, οι προηγμένες τεχνολογίες του εξασφαλίζουν ανώτερα αποτελέσματα όσον αφορά τον καθαρισμό και την εξοικονόμηση πόρων: το νέο πλυντήριο πιάτων είναι διαθέσιμο στην κατηγορία Β για εξοικονόμηση ενέργειας περισσότερο από 15% σε σύγκριση με την κατηγορία C 

*Σύγκριση μεταξύ μοντέλων πλυντηρίων πιάτων Whirlpool με στάνταρ θάλαμο και μοντέλων πλυντηρίων πιάτων Whirlpool με θάλαμο MaxiSpace. Ο επιπλέον χώρος αναφέρεται στην αυξημένη συνολική επιφάνεια φόρτωσης μεταξύ των τριών επιπέδων.
MaxiSpace θάλαμος

MaxiSpace θάλαμος

Ο μεγαλύτερος εσωτερικός θάλαμος προσφέρει +10% επιπλέον χώρο* για να φορτώσετε ακόμη και πιάτα πίτσας έως 32 cm** στην κάτω σχάρα και πιάτα γλυκού έως 19 cm στην μεσαία ταυτόχρονα.
*Σύγκριση μεταξύ μοντέλων πλυντηρίων πιάτων Whirlpool με στάνταρ θάλαμο και μοντέλων πλυντηρίων πιάτων Whirlpool με θάλαμο MaxiSpace. Ο επιπλέον χώρος αναφέρεται στην αυξημένη συνολική επιφάνεια φόρτωσης μεταξύ των τριών επιπέδων.
**Πιάτα διαμέτρου έως 32 cm με βάθος έως 2 cm τοποθετημένα στο κάτω ράφι στην μέση του θαλάμου. Το μεσαίο ράφι πρέπει να βρίσκεται στην επάνω θέση.
Ευέλικτο τρίτο επίπεδο φόρτωσης για τα μαχαιροπίρουνα και τα σκεύη

Ευέλικτο τρίτο επίπεδο φόρτωσης για τα μαχαιροπίρουνα και τα σκεύη

Παρέχει εύκολη φόρτωση και τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερο χώρο για τα ψηλότερα αντικείμενα στο μεσαίο ράφι.Παρέχει εύκολη φόρτωση και τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερο χώρο για τα ψηλότερα αντικείμενα στο μεσαίο ράφι: Ξέγνοιαστη εμπειρία φόρτωσης

Αυτόματο πρόγραμμα με τεχνολογία 6th Sense

3 αυτόματα προγράμματα (Μικτό, Γρήγορο, Έντονο) που χρησιμοποιούν την αποκλειστική Τεχνολογία 6TH SENSE για να ανιχνεύσουν το μέγεθος του φορτίου και τη στάθμη του εδάφους για να προσαρμόσουν έξυπνα τον κύκλο και τις ρυθμίσεις του προγράμματος, εξοικονομώντας έως και 40%* σε νερό και ενέργεια.

Δοκιμάστηκε εσωτερικά συγκρίνοντας την λιγότερο εντατική και την πιο εντατική εκτέλεση κύκλων. Τα αποτελέσματα εξοικονόμησης αναφέρονται στο πρόγραμμα Αυτόματο Μικτό. Στους άλλους κύκλους επιτεύχθηκε διαφορετικό επίπεδο εξοικονόμησης με την τεχνολογία PowerClean Pro
PowerClean Pro

PowerClean Pro

60%* πιο ισχυροί εκτοξευτήρες νερού που βρίσκονται στο κάτω ράφι που μπορoυν να ενεργοποιηθούν για επιπλέον καθαρή ισχύ και να εξασφαλίσει τέλεια καθαρά πιάτα χωρίς πρόπλυση. Το PowerClean Pro παρέχει επίσης +30%** επιπλέον χώρο στο κάτω ράφι.
*Το ποσοστό υπολογίστηκε σε σχέση με την ισχύ του νερού στον κύκλο χωρίς ενεργοποιημένη επιλογή.

**Το ποσοστό υπολογίστηκε σε σχέση με τον χώρο φόρτωσης σε μοντέλα της ίδιας σειράς Whirlpool χωρίς την τεχνολογία PowerClean.
ΝaturalDry

ΝaturalDry

Ένα ειδικό σύστημα που ανοίγει αυτόματα την πόρτα στο τέλος του κύκλου πλύσης για να στεγνώσει τα πιάτα φυσικά, εγγυάται έως και 99%* απόδοση στεγνώματος και έως και 40%** εξοικονόμηση ενέργειας
*Με βάση τη μέση απόδοση στεγνώματος του ενσωματωμένου πλυντηρίου πιάτων Whirlpool με 3 ράφια και του NaturalDry σε μεικτο φορτίο, συμπεριλαμβανομένων πλαστικών, γυαλιού, ανοξείδοτου και πορσελάνης σε σύγκριση με το εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων Whirlpool με 3 ράφια χωρίς NaturalDry. Τα αποτελέσματα της απόδοσης στεγνώματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και το φορτίο του πλυντηρίου πιάτων.

**Υπολογιζόμενο ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας έναντι απενεργοποιημένης επιλογής NaturalDry για το πρόγραμμα Eco.
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Νέο σύστημα σχάρας

Νέο επανασχεδιασμένο σύστημα σχάρας για πιο ομαλή μετάβαση στο κάτω επίπεδο φόρτωσης, με ενσωματωμενα ροδάκια στο κάτω ράφι τα οποία εφάπτουν στο εσωτερικό της πόρτας, για πιο ομαλή και εύκολη πρόσβαση, ακόμα και αν το ράφι είναι γεμάτο με βαριά σκεύη .

Ο χρήστης απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία

Το νεο καντράν επιλογής προγραμμάτων κάνει την χρήση πιο ξέγνοιαστη απο ποτέ: επιλέξτε τον κύκλο της επιλογής σας και οπτικοποιήστε αναλυτικές πληροφορίες για χαρακτηριστικά και προγράμματα στην οθόνη.

Αθόρυβη Επιλογή

Συγκεκριμένη λειτουργία όπου καθαρίζει τα σκεύη αθόρυβα: οι κραδασμοί και ο θόρυβος μειώνονται κατά -3dBa*.
*Δοκιμασμένο εσωτερικά συγκρίνοντας το επίπεδο θορύβου του κύκλου με και χωρίς ενεργοποιημένη την Αθόρυβη επιλογή. Η μείωση θορύβου κυμαίνεται από 1dbA έως 3dbA ανάλογα με τον επιλεγμένο κύκλο.