Νέα ελεύθερη κουζίνα Whirlpool

Νέα ελεύθερη κουζίνα Whirlpool

Μοναδικός συνδυασμός για ένα ξέγνοιαστο μαγείρεμα με χωρητικότητα 83lt!

Σχεδιασμένο ειδικά για εσάς

Αφεθείτε στην τεχνολογία 6TH SENSE για ένα πιο ξεκούραστο μαγείρεμα.
Όταν μαγειρεύετε με το φούρνο, απλώς γυρίστε το κουμπί 6TH SENSE, επιλέξτε ένα πιάτο και η τεχνολογία 6th sense θα προσαρμόσει την ιδανική ώρα και θερμοκρασία για εσάς. Η  επαγωγική εστία διαθέτει επίσης αυτόματες λειτουργίες για την εύκολη επιλογή της σωστής ισχύος θέρμανσης, ενώ η εστία αερίου διαθέτει πολυεπίπεδη φλόγα προσαρμόζοντας την ιδανική για διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος.

6TH SENSE

6TH SENSE

Λειτουργίες - Φούρνοι

5 προκαθορισμένες λειτουργίες χωρίς προθέρμανση. Γυρίστε απλώς το κουμπί και επιλέξτε την κατηγορία τροφίμων.Ο φούρνος θα επιλέξει τον κατάλληλο τρόπο ψησίματος και την θερμοκρασία αυτόματα.
6TH SENSE

6TH SENSE

Λειτουργίες - Επαγωγική

4 αυτόματα προγράμματα προσαρμοσμένα για βράσιμο, σιγοβράσιμο, διατήρηση ζεστού φαγητού και λειτουργία μπεν μαρί . Απλώς επιλέξτε ένα πρόγραμμα και η εστία ρυθμίζει αυτόματα το επίπεδο θερμότητας.
Διαφορετικά επίπεδα φλόγας

Διαφορετικά επίπεδα φλόγας

10 διαφορετικά προκαθορισμένα επίπεδα φλόγας για διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος, για να μην σκέφτεστε την επιλογή ισχύος σε κάθε μαγείρεμα.

Ατελείωτες επιλογές χάρη στους ευέλικτους τρόπους μαγειρέματος

Cook5

Cook5

5 επίπεδα για να μαγειρέψετε τέλεια όλα όσα θέλετε ταυτόχρονα, χωρίς να ανακατεύετε μυρωδιές.

Μαγειρέψτε έως και 5 πιάτα ταυτόχρονα χωρίς να ανακατεύονται μυρωδιές και γεύσεις ή αφήστε περισσότερο χώρο για μία ή περισσότερες μεγαλύτερες παρασκευές. Όλα είναι δυνατά χάρη στο Cook5 και τον θάλαμο 83 λίτρων - τον μεγαλύτερο στην αγορά* - με 5 ανεξάρτητα επίπεδα μαγειρέματος.
* Με βάση την καθαρή χωρητικότητα κοιλότητας που δηλώνουν οι ανταγωνιστές κατασκευαστές. Ο ισχυρισμός αναφέρεται σε όλα τα μοντέλα μονής κουζίνας 60x60 cm με χωρητικότητα 83 ή 84 λίτρων που πωλούνται με τις μάρκες : Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Indesit (Μάρτιος 2022)
Steam+

Steam+

Ξεκούραστο & υγιεινό μαγείρεμα.

Μαγειρέψτε οποιοδήποτε φαγητό της αρεσκείας σας, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά και ενισχύοντας τη γεύση, σε τρία μόλις βήματα: ρίξτε νερό στον πάτο, επιλέξτε το πρόγραμμα ατμού, ρυθμίστε τη θερμοκρασία.
Θερμόμετρο τροφίμων

Θερμόμετρο τροφίμων

Τα γεύματά σας μαγειρεύονται ομοιόμορφα, χωρίς άγχος.

Ρυθμίστε την απαιτούμενη θερμοκρασία και τοποθετήστε το θερμόμετρο τροφίμων μέσα στο φαγητό. Ο φούρνος θα σας πει πότε το πιάτο σας ψηθεί σωστά.

Συγχωνεύστε τις ζώνες μαγειρέματος σύμφωνα με τις ανάγκες σας

ConnexionZone
FlexiCook
ConnexionZone
  • ConnexionZone

    Ο ιδανικός χώρος για κατσαρόλες και τηγάνια κάθε μεγέθους. Δύο ανεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος που μπορούν εύκολα να συνδεθούν μεταξύ τους για να χωρέσουν μεγαλύτερα μαγειρικά σκεύη.

FlexiCook
  • FlexiCook

    Δύο χώροι μαγειρέματος που γίνονται μια δυναμική επιφάνεια που ενεργοποιεί τη θερμότητα όπου τοποθετούνται μία ή περισσότερες κατσαρόλες. Για ευέλικτη χρήση ολόκληρης της επιφάνειας.

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Πυρολυτικός Καθαρισμός

Η πυρολυτική τεχνολογία χρησιμοποιεί έναν κύκλο υψηλής θερμοκρασίας μετατρέποντας τα υπολείμματα τροφών σε στάχτη, η οποία στη συνέχεια μπορεί εύκολα να σκουπιστεί με ένα σφουγγάρι. Για μέγιστη ασφάλεια, η πόρτα είναι κλειδωμένη έως ότου η θερμοκρασία φτάσει σε ένα ασφαλές επίπεδο.
Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα.

Καταλυτικά τοιχώματα

Εξασφάλισε άνετη καθαριότητα στο εσωτερικό του φούρνου. Τα εσωτερικά πάνελ του φούρνου αντιλαμβάνονται τυχόν υπολείμματα λίπους και τα αφαιρούν φυσικά κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος.

Υδρολυτικός καθαρισμός

Γρήγορος, αποτελεσματικός και φιλικός προς το περιβάλλον κύκλος καθαρισμού. Χάρη στον ατμό, τα υπολείμματα φαγητού στο φούρνο μαλακώνουν και αφαιρούνται εύκολα, για ενα ευχάριστο καθάρισμα.
Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα.