Νέα επαγωγική εστία i100 με CleanProtectTM

Νέα επαγωγική εστία i100 με CleanProtectTM

Το πιο εύκολο καθάρισμα* εστίας μόνο με νερό.

*Σε σύγκριση με τις επαγωγικές εστίες της Whirlpool χωρίς επίστρωση.

Διώξτε το άγχος του καθαρισμού

Καθαρίστε τα πάντα χωρίς άγχος, με το ψέκασμα νερού.
Διατηρήστε την επιφάνεια λαμπερή με την πάροδο του χρόνου χωρίς τη χρήση επιθετικών εργαλείων ή απορρυπαντικών.

Προστατέψτε την εστία, προστατεύστε τον πλανήτη

Προστατέψτε την εστία, προστατεύστε τον πλανήτη

Γνωρίζατε ότι χάρη στην CleanProtect™ μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 6 μπουκάλια καθαριστικού*
*Εξοικονόμηση που υπολογίζεται σε περίοδο 1 έτους, λαμβάνοντας υπόψη 11,4 ml γενικού καθαριστικού (που ισοδυναμεί με 6 ψεκασμούς) που χρησιμοποιούνται 8 φορές την εβδομάδα. Χωρητικότητα φιάλης 750 ml.

Απολαύστε τη μαγειρική σας

Με την τεχνολογία 6TH SENSE, το ιδανικό μαγείρεμα έχει να κάνει πραγματικά με τη διαίσθηση. Η ρύθμιση του σωστού επιπέδου θερμότητας δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, χάρη στις 4 ειδικές προκαθορισμένες λειτουργίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το πρόγραμμα - διατήρηση ζεστού, λιώσιμο, βράσιμο, σιγοβράσιμο - και η εστία ρυθμίζει αυτόματα το καλύτερο επίπεδο ισχύος για την επιθυμητή μέθοδο μαγειρέματος.

Διατηρήστε ζεστό
Λιώσιμο
Σιγοβράζοντας
Βράσιμο
Διατηρήστε ζεστό
 • Διατηρήστε ζεστό

  Διατηρήστε το φαγητό ζεστό με μια κίνηση. Η λειτουργία Keep Warm διατηρεί το φαγητό στην ιδανική θερμοκρασία μετά από μια φάση μαγειρέματος, χωρίς να καεί το φαγητό.

Λιώσιμο
 • Λιώσιμο

  Ανακατέψτε τα συστατικά με ένα κλικ. Η λειτουργία Melting φέρνει τα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως η σοκολάτα και το βούτυρο, στην ιδανική θερμοκρασία για λιώσιμο με ελαχιστοποίηση του καψίματος ή του κολλήματος

Σιγοβράζοντας
 • Σιγοβράζοντας

  Αργό μαγείρεμα χωρίς τον κίνδυνο να καεί το φαγητό. Η λειτουργία Simmering φροντίζει τα πιάτα αργού μαγειρέματος. Έτσι τα υγρά εξατμίζονται αργά, διατηρώντας το φαγητό ζουμερό και εμποδίζοντάς το να κολλήσει στην κατσαρόλα.

Βράσιμο
 • Βράσιμο

  Βράζετε νερό και το διατηρείτε στην διαδικασία boiling. Η λειτουργία βρασμού κρατά τα πάντα υπό έλεγχο, θερμαίνει αποτελεσματικά το νερό αποτρέποντας διαρροές και σπατάλη ενέργειας.

Προσαρμόστε τις ζώνες μαγειρέματος σύμφωνα με τις ανάγκες σας

ConnexionZone (Ζώνες μαγειρέματος)
FlexiCook
FlexiSide
ChefControl
ConnexionZone (Ζώνες μαγειρέματος)
 • ConnexionZone (Ζώνες μαγειρέματος)

  Ο ιδανικός χώρος για κατσαρόλες και τηγάνια κάθε μεγέθους.Δύο ανεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος που μπορούν εύκολα να συνδεθούν μεταξύ τους για να χωρέσουν και τα μεγαλύτερα μαγειρικά σκεύη.

FlexiCook
 • FlexiCook

  Επιτρέπει την ευέλικτη χρήση της περιοχής που δημιουργείται με το συνδυασμό δύο ζωνών μαγειρέματος με το ίδιο επίπεδο θερμότητας. Η ζώνη Flexi παραμένει ενεργή μετακινώντας το δοχείο στην περιοχή, είτε χρησιμοποιώντας το είτε καλύπτοντάς το ολόκληρο.

FlexiSide
 • FlexiSide

  Μεγιστοποιεί τον χώρο, δημιουργώντας ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας χάρη στους 4 επαγωγείς. Οι ζώνες μαγειρέματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή να συνδεθούν μεταξύ τους κάθετα, έτσι ώστε τα τηγάνια να μπορούν να τοποθετηθούν και να μετακινηθούν οπουδήποτε στην περιοχή.

ChefControl
 • ChefControl

  Χωρίζει την εστία σε 3 διαφορετικές ζώνες θερμότητας και τις ενεργοποιεί αυτόματα ανάλογα με τη θέση της κατσαρόλας. Τα τηγάνια μπορούν να μετακινηθούν από τη μια περιοχή στην άλλη, ώστε τα πιάτα να συνεχίσουν να μαγειρεύονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες: ένας ολόκληρος κύκλος μαγειρέματος, από υψηλή σε χαμηλή θερμοκρασία, απλά σύροντας το τηγάνι στην επιφάνεια.

Άλλα χαρακτηριστικά

Απευθείας χαρτογράφηση και άμεση πρόσβαση

Μια νέα διασύνδεση χρήστη κάνει την αλληλεπίδραση με την εστία πιο εύκολη από ποτέ. Χαρτογραφεί φυσικά τις ζώνες μαγειρέματος προσφέροντας σαφή κατανόηση των χειριστηρίων για κάθε ζώνη. 'Αμεση πρόσβαση στα επίπεδα ισχύος, η διαχείριση της εστίας γίνεται ακόμα πιο έξυπνη.

Διαχείριση ενέργειας

Απόλυτη ευελιξία και σε ό,τι αφορά τις καταναλώσεις: μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή μέγιστη ισχύ επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα υπάρχοντα επίπεδα: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW ή 7,2 kW. Η εστία κατανέμει αυτόματα τη θέρμανση σε όλες τις ζώνες μαγειρέματος, τηρώντας πάντα το προκαθορισμένο όριο.

Σχεδιασμένο για να εφαρμόζει τέλεια.

Ο σχεδιασμός της νέας επαγωγικής εστίας Whirlpool έχει βελτιστοποιηθεί για να ταιριάζει ομαλά σε κάθε κουζίνα. Δεν απαιτεί χώρο από κάτω για μετωπικό αερισμό και η αισθητική δεν έχει επηρρεαστεί.
Χάρη στη δομή του 0-gap, το γυαλί απλώνεται απευθείας στον πάγκο εργασίας, ακόμη και στους πιο λεπτούς.
Το ελάχιστο πάχος πάγκου που απαιτείται είναι, στην πραγματικότητα, 12 mm χωρίς φούρνο ή 28 mm με φούρνο.
Και χωρίς ρυθμίσεις ή τροποποιήσεις, γλιστράει αβίαστα στην αποκοπή της εστίας αερίου 60 και 65 cm*.
Το αποτέλεσμα είναι μια εύκολη, ανώτερη εμπειρία εγκατάστασης.

*Ισχύει για 60-65 επαγωγικές εστίες σε αποκοπή εστιών αερίου 480x560.