• Αρχική
  • Εντοιχιζόμενος Total No Frost Ψυγειοκταψύκτης Space 400
Φρεσκάδα μακράς διάρκειας στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Φρεσκάδα μακράς διάρκειας στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Ο νέος Whirlpool εντοιχιζόμενος Τotal No Frost ψυγειοκαταψύκτης 70 εκατοστών, Space 400

*Βασισμένο στο σύνολο της καθαρής χωρητικότητας που δηλώθηκε από τις ανταγωνίστριες κατασκευάστριες εταιρίες λαμβάνοντας υπόψη την κατηγορία εντοιχιζόμενων NF ψυγειοκαταψυκτών και αναφέρεται σε όλα τα μοντέλα με συνολική καθαρή χωρητικότητα 394 LT που πωλούνται με τα εμπορικά σήματα της : Whirlpool, Hotpoint/Ariston.
Η μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία του*

Η μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία του*

Γεμίστε το ψυγείο σας, αδειάστε το μυαλό σας: κερδίστε επιπλέον 50% χώρο** ώστε να αποθηκεύσετε μέχρι και 8 επιπλέον τσάντες μαναβικής*** . Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε τις συχνές επισκέψεις στα σούπερ μάρκετ και να απολαμβάνετε φρέσκο φαγητό κάθε φορά.
*Βασισμένο στο σύνολο της καθαρής χωρητικότητας που δηλώθηκε από τους ανταγωνιστές κατασκευαστές, λαμβάνοντας υπόψη την κατηγορία εντοιχιζόμενων NF ψυγειοκαταψυκτών και αναφέρεται σε όλα τα μοντέλα με συνολική καθαρή χωρητικότητα 394 LT που πωλούνται με τα εμπορικά σήματα : Whirlpool, Hotpoint/Ariston.
**Σε σύγκριση με τον τυπικό ψυγειοκαταψύκτη Whirlpool BI 55cm No Frost.
***Η σύγκριση βασίζεται σε είδη μαναβικής σε σακούλα αγορών 56 cm x 60 cm καθαρής χωρητικότητας 18,7 λίτρα καθαρής χωρητικότητας μιας σακούλας."
Ο πιο αθόρυβος ψυγειοκαταψύκτης στην κατηγορία του*

Ο πιο αθόρυβος ψυγειοκαταψύκτης στην κατηγορία του*

Ο συμπιεστής Zen Inverter επιτρέπει στο προϊόν να φτάσει μόνο στα 32dBA κάνοντας το έτσι το πιο αθόρυβο στην αγορά για την κατηγορία του.
*Με βάση το επίπεδο θορύβου που δηλώνουν οι ανταγωνίστριες κατασκευάστριες εταιρείες. Η δήλωση αναφέρεται σε όλους τους εντοιχιζόμενους ψυγειοκαταψύκτες 70 cm με θόρυβο 32 dBA που πωλούνται με τα εμπορικά σήματα της : Whirlpool, Hotpoint/Ariston.
Ξεχάστε τη χειροκίνητη απόψυξη

Ξεχάστε τη χειροκίνητη απόψυξη

Η τεχνολογία Total No Frost επιτρέπει τις πιο ιδανικές συνθήκες συντήρησης αποτρέποντας το σχηματισμό πάγου στην κατάψυξη και τα σταγονίδια υγρασίας στην πίσω κοιλότητα του ψυγείου.

Αποθηκεύστε όλα σας τα ψώνια χάρη στην ολοκληρωμένη σειρά διαχείρισης χώρου

Το φαγητό σας, στα καλύτερά του

Ο εντοιχιζόμενος Total No Frost ψυγειοκαταψύκτης Space400 διαθέτει την τεχνολογία της 6ης Αίσθησης, η οποία ελέγχει διαρκώς τα επίπεδα θερμοκρασίας και εντοπίζει αυτόματα τις διακυμάνσεις για να την επαναφέρει στο βέλτιστο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο το φαγητό διατηρείται φρέσκο.

Προσαρμοσμένο για τις ανάγκες σας

Προσαρμοσμένο για τις ανάγκες σας

Το Multi Fresh Box είναι ένα προσαρμοσμένο συρτάρι με 3 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας για την αποθήκευση τροφίμων με συγκεκριμένες ανάγκες. Μπορείτε απλώς να γυρίσετε το κουμπί για να ρυθμίσετε την θερμοκρασία σε μια ειδική ρύθμιση ώστε να διατηρείτε φρέσκα τα ψάρια, τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά, καθώς επίσης τα φρούτα και τα λαχανικά.
Περισσότερος χώρος για υγεία και φρεσκάδα

Περισσότερος χώρος για υγεία και φρεσκάδα

Διατηρήστε όλα τα υλικά σας φρέσκα και καλά διατηρημένα μέσα στα ειδικά κουτιά: Fresh box+, Deli box και Snack box. Προστατέψτε τα αντικείμενα από την ανάπτυξη βακτηρίων έως και 99,9%* χάρη στο Microban Silver Shield® του αφαιρούμενου δίσκου Fresh pad.
*Δοκιμασμένο ανεξάρτητα από την IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, UK) με χρήση του ISO 22196.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Push to Open

Απλώς αγγίξτε και τραβήξτε: ανοίξτε την πόρτα του ψυγείου και του καταψύκτη χωρίς κανένα κόπο. Ιδανικό επίσης για μια μοντέρνα κουζίνα χωρίς χερούλια.
*Remiantis vidiniu bandymu, užfiksuotas 0,6° maksimalus temperatūros skirtumas tarp šalčiausios ir šilčiausios lentynos, kai nustatyta normali temperatūra (4°). Esant skirtingiems temperatūros nustatymams, rezultatai gali skirtis.

Αόρατη εγκατάσταση

Οι νέες κρυφές γλύστρες ενσωματώνονται άψογα πίσω από την πόρτα του ψυγείου, επιτρέποντας στην αόρατη εγκατάσταση να ταιριάζει με το σχέδιο κάθε κουζίνας.

Σύστημα Metal MultiFlow

Χάρη στον σχεδιασμό του με βέλτιστα κατανεμημένους αεραγωγούς, βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του κρύου αέρα μέσα στο ψυγείο, εξασφαλίζοντας ελάχιστες διακυμάνσεις θερμοκρασίας* στα ράφια για μια ξέγνοιαστη εμπειρία αποθήκευσης. *Βάσει της εσωτερικής δοκιμής, η μέγιστη μετρούμενη διαφορά θερμοκρασίας 0,6° μεταξύ του πιο κρύου και του θερμότερου ραφιού σε κανονική ρύθμιση θερμοκρασίας (4°). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν σε διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας.