Γνωρίστε το

FreshCare+

Διατηρήστε τη φρεσκάδα στα
ρούχα σας μετά το τέλος
του κύκλου πλύσης

Η απαλή δράση ατμού και περιστροφής
φροντίζει τα ρούχα σας όταν
μένουν μέσα στο πλυντήριο*.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

*Η λειτουργία FreshCare+ εμποδίζει την ανάπτυξη των κύριων πηγών δυσάρεστων οσμών (μέσα στο πλυντήριο) για έως και 6 ώρες μετά το τέλος της πλύσης. Δεν είναι συμβατή με προγράμματα σχεδιασμένα για ευαίσθητα ρούχα και παπλώματα.

6th sense

Άψογη εμπειρία πλύσης

Η 6η ΑΙΣΘΗΣΗ ανιχνεύει αυτόματα την ποσότητα των ρούχων και ανάλογα με τον τύπο των υφασμάτων, επιλέγει το καλύτερο πρόγραμμα πλύσης.
Αυτή η διαισθητική τεχνολογία εγγυάται πάντα άριστη απόδοση, καθώς και μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού.

fresh care

FreshCare+

Νέα διάσταση φρεσκάδας

Το νέο σύστημα FreshCare+ διατηρεί τη φρεσκάδα των ρούχων όταν τελειώσει το πρόγραμμα πλύσης. Το FreshCare+ εμποδίζει την ανάπτυξη των κύριων πηγών οσμών ακόμα και όταν η μπουγάδα μείνει μέσα στον κάδο για πολλές ώρες. Όταν δεν έχετε χρόνο να βγάλετε τα ρούχα ή αν πρόκειται να λείπετε όταν τελειώσει η πλύση, αυτό το σύστημα είναι η ιδανική λύση για ρούχα χωρίς δυσάρεστες οσμές και ζάρες, έως και για έξι ώρες μετά το τέλος του προγράμματος.

Το πρόγραμμα FreshCare+ κάνει απαλό μασάζ στα ρούχα, εκτελώντας αργές αμφίδρομες ταλαντώσεις που εναλλάσσονται με διοχέτευση ατμού ανά τακτά διαστήματα από το κάτω μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, ο αέρας κυκλοφορεί μέσα στον κάδο, ώστε να εμποδίζεται η ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών και να διατηρείται το ιδανικό επίπεδο υγρασίας στα ρούχα.

Το FreshCare+ μπορεί να επιλεγεί* κατά τη ρύθμιση των παραμέτρων πλύσης ή κατά τη διάρκεια του προγράμματος πλύσης και να διακοπεί ανά πάσα στιγμή.

* Δεν είναι συμβατό με προγράμματα σχεδιασμένα για ευαίσθητα ενδύματα και παπλώματα.

soft move

SoftMove

Ειδική φροντίδα για
κάθε τύπο ύφασμα

Χάρη στο νέο Σύστημα Soft Move,
ο κάδος εκτελεί ένα ειδικό σύνολο κινήσεων, που μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε τύπο υφάσματος.
Η εκτέλεση διαφορετικών κινήσεων του κάδου για κάθε φάση του προγράμματος πλύσης, από την αρχική εισαγωγή του νερού έως το τελικό στύψιμο, διασφαλίζει άψογα αποτελέσματα και τέλεια φροντίδα για κάθε ύφασμα, χρώμα και σχέδιο.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ 14 διαφορετικών προγραμμάτων, που είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τέλεια όλες τις καθημερινές ή έκτακτες ανάγκες πλύσης: από τα πιο ανθεκτικά ενδύματα, όπως τα τζιν και τα βαμβακερά, έως τα πιο ευαίσθητα, όπως τα μάλλινα και τα μεταξωτά.

Χάρη στη δράση του εξελιγμένου μοτέρ, το σύστημα SoftMove διαθέτει 6 προσαρμοσμένες κινήσεις του κάδου και ρυθμίσεις χρονικής διάρκειας για κάθε φάση της πλύσης, διασφαλίζοντας άψογη φροντίδα των ρούχων και βέλτιστη απόδοση στην πλύση.

Καινοτόμες τεχνολογίες

15°

ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΛΙΣ 15°C ΌΠΩΣ ΣΤΟΥΣ 40°C*

Ιδανικό πρόγραμμα πλύσης που διατηρεί τα χρώματα τόσο όμορφα και ζωντανά όπως την πρώτη μέρα. Παρόλο που εκτελείται μόλις στους 15°C, παρέχει την ίδια απόδοση με ένα πρόγραμμα πλύσης των 40°C. Χάρη στο σύστημα SoftMove και τις προσαρμοσμένες κινήσεις του κάδου, τα ρούχα κινούνται ελεύθερα μέσα στον κάδο, ώστε να απορροφούν καλύτερα το απορρυπαντικό. Εξαιρετικά αποτελεσματική πλύση, ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

* Σε σύγκριση με μεικτό πρόγραμμα (40°C/59’) με μισό φορτίο.

clean

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Η επιλογή Clean+ επιτρέπει την εξατομίκευση του προγράμματος πλύσης σύμφωνα με το επίπεδο λεκιάσματος και τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 επιπέδων καθαρισμού, για τέλειο καθαρισμό κάθε τύπου λεκέδων: Έντονο, Καθημερινό, Γρήγορο.

motor

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Στην καρδιά του πλυντηρίου υπάρχει ένα ανθεκτικό, εξαιρετικά αθόρυβο και εξελιγμένο ηλεκτρικό μοτέρ, που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου. Το μοτέρ SenseInverter είναι εξαιρετικά οικονομικό από ενεργειακή άποψη και παρέχει εξοικονόμηση 30% σε σύγκριση με την απόδοση της κλάσης A+++.

Κομψός σχεδιασμός που εγγυάται ευκολία στη χρήση

Το νέο FreshCare+ παρέχει διαισθητικά και εύχρηστα χειριστήρια, που απλοποιούν την αλληλεπίδραση με τον χρήστη και κάνουν την εμπειρία πλύσης ευχάριστη για όλους. Η ευρύχωρη πόρτα με την ενσωματωμένη εργονομική λαβή διευκολύνει την καθημερινή χρήση.

Σειρά FreshCare+

Πλυντήριο ρούχων FreshCare+
7 kg, 1200 στροφές FWF71253W EU

FWF71253W EU
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πλυντήριο ρούχων FreshCare+
8 kg, 1200 στροφές FWG81296WS EU

FWG81296WS EU
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πλυντήριο ρούχων FreshCare+
6 kg, 1000 στροφές FWL61052W EU

FWL61052W EU
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
pin

Βρείτε εμπόρους λιανικής Whirlpool κοντά σας

Αναζήτηση τώρα

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ