πιτσάκια (μικρές πίτσες)

Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος
7 λεπτά

Ένα πιάτο με φαντασία που αρέσει στον καθένα. Σε ποιον δεν αρέσει η πίτσα; Ιδανικό για σνακ ή σε πάρτι. Τα πιτσάκια είναι έτοιμα στο άψε-σβήσε.

Συστατικά

  • 4 φέτες χωριάτικο ψωμί
  • 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
  • 6 φιλέτα αντσούγιας
  • 50 γρ. μοτσαρέλα
  • μια πρέζα ρίγανη
  • μια πρέζα αλάτι
  • - λάδι

Μέθοδος

1. Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στο ψωμί.

2. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με ρίγανη και μια πρέζα αλάτι και στη συνέχεια περιχύνουμε με λάδι.

3. Μοιράζουμε τη μοτσαρέλα από πάνω και τοποθετούμε τις πίτσες στο πιο πάνω ράφι κάτω από το γκριλ.

4. Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία γκριλ για 5-7 λεπτά, μέχρι η μοτσαρέλα να λιώσει και να αποκτήσει ανοιχτό καφέ χρώμα.

Σύγκρινε ( Συσκευές )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ