πιτάκια

Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος
10 λεπτά

Τραγανή σφολιάτα, με γέμιση της επιλογής σας.

Συστατικά

  • 1 πακέτο ανοιγμένο φύλλο σφολιάτας
  • 1 πακέτο κιμάς (τυλιγμένος)
  • 1 κρόκοι αυγών (χτυπημένοι)
  • 4 κουταλιές της σούπας γάλα
  • Λίγο αλεύρι

Μέθοδος

1. Ανοίγουμε τη ζύμη σφολιάτας και τη χωρίζουμε σε 6 μεγάλα τρίγωνα.

2. Τοποθετούμε λίγο κιμά στο πλατύ μέρος του κάθε κομματιού, τυλίγουμε με κατεύθυνση προς το στενό μέρος και ενώνουμε τα άκρα.

3. Αλείφουμε το πάνω μέρος με κρόκο αυγού ή λίγο γάλα.

4. Τοποθετούμε τους μεζέδες στο πιάτο crisp® αφού το καλύψουμε με λαδόχαρτο και ψήνουμε για 9-10 λεπτά στη λειτουργία crisp®. Ο κιμάς μπορεί να αντικατασταθεί για παράδειγμα με λουκάνικο, ρικότα, σπανάκι, αυγά και μείγμα τυριού, ελαιόλαδο ή πάστα αγκινάρας.

Σύγκρινε ( Συσκευές)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ