μπισκότα από βρώμη

Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά

Χρόνος ψησίματος
7 λεπτά

Τέλεια για να συνοδεύουν ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι και ως κολατσιό, τα μπισκότα από βρώμη είναι μια απόλαυση για τον καθένα.

Συστατικά

  • 50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 25 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 55 γρ. αλεύρι
  • 65 γρ. ζάχαρη
  • 1 πρέζα μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα γάλακτος
  • 3-4 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι
  • - λαδόχαρτο

Μέθοδος

1. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα καλυμμένο ταψί, κατάλληλο για φούρνους μικροκυμάτων, στα 350 W για 1 ½ έως 2 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατεύουμε προσεκτικά, μέχρι να προκύψει ομοιόμορφο μείγμα.

2. Κόβουμε 3 κύκλους από ένα φύλλο λαδόχαρτο, με την ίδια διάμετρο όπως η πλάκα crisp®.

3. Μοιράζουμε το μείγμα σε 3 ίσες μερίδες και φτιάχνουμε 6 μπάλες ανά μερίδα. Τοποθετούμε το λαδόχαρτο στην πλάκα crisp® και μοιράζουμε τις 6 μπάλες πάνω του. Ψήνουμε για 3-4 λεπτά στη λειτουργία crisp®, μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα.

4. Αφαιρούμε το χαρτί με τα μπισκότα από την πλάκα crisp® και αφήνουμε να κρυώσουν σε μια επίπεδη επιφάνεια.

5. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τη δεύτερη και την τρίτη φουρνιά μπισκότα με τον ίδιο τρόπο, αλλά μειώνουμε το χρόνο ψησίματος κατά 1 λεπτό.

Σύγκρινε ( Συσκευές)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ